Vil DU være med å kåre årets ungdomsbedrift?

Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter går av stabelen i uke 12, og nå ser "Ungt Entreprenørskap Viken - region Buskerud" etter engasjerte jurymedlemmer.
Mesterskapet, som i år går digitalt, skal kåre vinnere innen en rekke kategorier. Her kniver elever fra videregående skoler i hele Viken om de gjeve prisene.

Over 500 ungdomsbedrifter har startet opp i år. Under årets fylkesmesterskap deles de opp i regionene Buskerud, Akershus og Østfold. Vil du være med å bedømme ungdomsbedrifter fra region Buskerud vil vi gjerne høre fra deg!

Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter (FMUB) gjennomføres i år digitalt, og er landets største entreprenørskapsmesterskap. Her deltar det elever fra videregående skoler i hele Viken, som har etablert ungdomsbedrift i løpet av skoleåret. Over 500 ungdomsbedrifter har startet opp dette året i hele Viken. Under årets fylkesmesterskap deles de opp i tre regioner: Akershus, Buskerud og Østfold. Det vil si at elevene konkurrerer mot andre bedrifter fra sin region.
 

Det konkurreres i 14 kategorier

 1. Beste reklamefilm
 2. Beste markedsføring
 3. Beste yrkesfaglige bedrift (NM)
 4. Jord-fjord-bord prisen
 5. Beste forretningsmodell/ -plan
 6. Beste sosiale entrepren r
 7. Bærekraftprisen
 8. Beste samarbeid med næringslivet
 9. Innovasjonsprisen (NM)
 10. Beste kundeopplevelse på nett
 11. Best in Business (NM)
 12. Beste HR-bedrift (NM)
 13. Beste håndverk
 14. Beste ungdomsbedrift (NM)

Her kan du lese mer om konkurransen..

Som jurymedlem er du med via Zoom fra hjemmekontor eller arbeidsplass. Det er mange bedrifter som skal bedømmes, så hele dagen bør settes av til dette.  Er du interessert?  Ta kontakt med regionleder Erlend Eggen (erlend.eggen@ue.no)
Vil DU være med å kåre årets ungdomsbedrift?