Uka oppsummert

03.11.2023
Ukas høydepunkt har uten tvil vært å ønske to nye kollegaer velkommen til oss på Kirketorget.  
Anette og Glenn har allerede inntatt kontorene og er i full gang med å orientere seg, mens vi må vente et par måneder til før Linn kommer.  Du kan lese mer om våre tre nye kollegaer her..

Denne ukas evalueringsmøte med gjengen som står bak yrkesmessa, kunne konkludere med at årets arrangement nok en gang ble en suksess. Mer enn 40 utstillere og over 1000 elever besøkte messa 19. oktober. I år var det blant annet elever fra 10. trinn, VG1 yrkesfag, VG3 studieforberedende og påbygg, musikk, dans og drama og Norsksenteret som deltok.
 
Evalueringen viser at nærmere 100% av elevene var fornøyd til svært fornøyd med gjennomføringen av yrkesmessa og utstillernes formidlingsevne. I tillegg mente de at messa var nyttig i forhold til videre skolevalg, de fleste fant yrker de ønsket å finne ut mer om, og fått svar på de spørsmålene de hadde i forkant av besøket. Tilbakemeldingen fra utstillere var at yrkesmessa er viktig for rekruttering, og elevenes forberedelser er gode fra skolens side.
 
Neste års yrkesmesse arrangeres 17. oktober, så her er det bare å holde av datoen.

Onsdag formiddag var møterommet vårt fullt av folk som ville lære seg å bruke Canva.  Pia fra Akari tok oss gjennom tre lærerrike timer med tips og triks til hvordan vi kan lage kule facebookposter, plakater og mye annet.  Dessverre har vi ingen bilder fra kurset, for undertegnede ble helt oppslukt av å lære seg fancy grafikk og kreative krumspring.

Torsdag rykket bygg- og anleggsbransjen inn til sin samling om bærekraft.  Denne gangen var det ombruk og gjenbruk som sto på programmet, og møteleder Per Olve Tobiassen var storfornøyd med både oppmøte og innhold.

Torsdag kveld var Wivi-Ann invitert til Lions for å  fortelle om KNF. At vi er en medlemseid organisasjon med mål om å tale næringslivets sak visste mange, men at vi holder på med så mye som vi gjør, var nok nytt for de fleste. Frokostmøter, kurs, konferanser,  gavekort, handelskammer og julegrantenning. Dette var nok kjente arrangementer og tilbud, men at det var KNF som stod bak var trolig ny informasjon.  Kongsberg Agenda ble også nevnt, og det kom flere gode tilbakemeldinger på at det var et fantastisk prosjekt hvor vi sammen klarer å vise frem at vi er en Teknologiby!
Det er alltid hyggelig å komme ut å fortelle om arbeidet vi gjør, og ekstra hyggelig å få gode tilbakemeldinger på at vi gjør en forskjell.

Fredag morgen var det styremøte her hos oss.  Naturlig nok er Agenda gjenstand for stor oppmerksomhet, men det ble også tid til orienteringer og diskusjoner om stort og smått som skjer i KNF.  Det var jo spesielt stas å kunne presentere at vi har fått tre nye kollegaer.

På fredag ettermiddag reiser Sverre og Tale i bursdag! JCP, som vi jobber tett med i utviklingen av Kongsberg Agenda, fyller 25 år! Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med de spennende folka i Just Cruzin Production og ikke minst møte mange andre bransjefolk i Oslo.  Feiringen samler alt fra artister, arrangører og produsenter til prosjektledere av ulike slag. Kanskje sees vi? Hipp hurra!
Uka oppsummert
Det var fullt hus under bærekraftssamlingen for bygg- og anleggsbransjen :)
Lions
Wivi-Ann ble godt tatt i mot på Lions.