Tre nye kollegaer i boks!

03.11.2023
For en knallstart på november - vi kan ønske hele tre nye kollegaer velkommen til KNF.
Etter å ha fått over 70 søknader fra spennende personer med ulik kompetanse og erfaring,  har vi etter mange og gode vurderinger landet ansettelsene.

Vi justerer og endrer organisasjonen vår kontinuerlig dersom vi ser behov for å bruke ressursene på en annen måte enn tidligere.  Det hadde vi også gjort i forkant av utlysningen av de nye stillingene for å være best mulig rustet til å ivareta både gamle og nye oppgaver.  

Kongsberg Agenda er blitt en viktig og krevende del av våre arbeidsoppgaver, samtidig som byliv og attraktivitet fremdeles skal ha høy prioritet.  To av våre nye kollegaer er derfor ansatt for å bidra inn på disse områdene, i tillegg til flere andre oppgaver.
 

Anette Iversen

Anette er fra Vestfossen, og har formell kunnskap om varehandel og sentrumsutvikling.  Hun har lang erfaring fra handelsnæringen innenfor ulike bransjer, og har bl.a vært regionsjef i Bik Bok, jobbet innenfor boligstyling, og har erfaring som gründer innen logistikk og forretningsutvikling.

Anette skal, sammen med Tale, jobbe med byliv.  Det omfatter handel, servering og reiseliv for å nevne noe.
Anette startet opp denne uken, og har allerede vært på «bli kjent tur» ute hos noen av dere.  Anette har planer om å bruke mye tid på å være ute og snakke med bylivs-medlemmene.
 

Linn Kristin Djønne

Linn er opprinnelig Kongsberg-jente, men har også bodd utenfor byen vår noen år før hun ble nyhetsredaktør i Laagendalsposten for åtte år siden. Hun har deltatt i flere lederutviklingsprogram, blant annet Mentorprogrammet i regi av Medienettverket og MBL.  Linn har en mastergrad i journalistikk, har tidligere jobbet med planlegging og gjennomføring av større konferanser, samt vært vaktsjef i kommunikasjonsavdelingen i Statistisk sentralbyrå.  

Linn vil bidra inn i arbeidet med Kongsberg Agenda og de andre store prosjektene vi har.  Hun starter opp rett etter nyttår, og vi gleder oss til å ønske henne velkommen!
 

Glenn Andre Solvang

Glenn har i flere år arbeidet innen mediabransjen,  både i byråer og i TV2 i Bergen.  Da TV2 valgte å redusere arbeidstokken sin ble Glenn arbeidsledig og flyttet hjem til  Kongsberg.  I stedet for å  gå  å «drive dank» mens han ser etter nye utfordringer her i byen, ble det arbeidspraksis hos oss.   Inntil Glenn får en ny fast jobb, bidrar han hos oss med kommunikasjonsarbeid.  Glenn startet også opp 1. november.  Vi håper på en måte han blir lenge men samtidig så  tror vi han raskt vil finne seg en jobb og dermed forlate oss.
Tre nye kollegaer i boks!