Uka oppsummert

05.05.2023
En kort, men hektisk uke går mot slutten.  Her kan du se hva vi rakk over de fire første maidagene.

Tirsdag hadde Sverre invitert til Kommunikasjonsforum.  Her var BDO og Per Rune Grønhovd på plass for å fortelle om hvordan vi best kan måle digital kommunikasjon. Et veldig interessant og nyttig foredrag om hva som skjer med Google Analytics 4.  Deltagerne fikk også detaljert kunnskap om hvordan Google måler trafikk, og det ble informert litt om alternativer til Google

Tirsdag kveld var Wivi-Ann en del av vertskapet for vår første Gründerkveld.  Sammen med DNB, Devion, Exacta, Akari og Buskerud Næringshage har vi etablert en møteplass for folk som har en idé, vurderer å starte noe selv, akkurat har startet opp eller de som ønsker å hjelpe disse.  Nærmere femti personer møtte opp denne kvelden, og hvordan det gikk kan du lese mere om her.

Onsdag kom Telia Crowd Insight og Mendo Insight for å presentere sine løsninger for KNF, Vekst i Kongsberg, Kongsberg Kommune og Kongsberg400.  De kan tilby et verktøy som gir veldig verdifull innsikt i antall besøkende til arrangementer, og omsetningstall for bransjer.  Mer kunnskap og bedre beslutningsgrunnlag er et prioritert satsingsområde for alle aktørene som var tilstede på presentasjonen.

Annenhver uke har vi "Timen min" i KNF.  En liten time for hver og én av oss ansatte der vi sammen med Wivi-Ann kan lufte stort og smått, diskutere saker, prioritere oppgaver og planlegge de neste ukene. Det er en unik mulighet for Wivi-Ann til å få oversikt over det meste som skjer i KNF, og det gjør det lettere å se synergier på tvers og koble sammen både personer, oppgaver og innsatsområder.  I en liten organisasjon hvor vi jobber tett sammen er det godt å kunne dele på oppgaver, fordele belastning og ikke minst vite hvordan det står til med hver og én for tilsammen å være et best mulig team.
Uka oppsummert
Gode kunnskaps- og beslutningsgrunnlag er viktig. Derfor fikk Telia Crowd Insight og Mendo Insight presentere sine løsninger for en rekke sentrale aktører onsdag morgen.
Kommunikasjonsforum
Per Rune Grønhovd (foran) fra BDO fortalte om måling av digital kommunikasjon på Kommunikasjonsforum på tirsdag.