Folksomt på vår første Gründerkveld

04.05.2023
Tirsdag 2. mai kjørte vi i gang første runde med Grunderkveld sammen med gode samarbeidspartnere.
Målet med disse kveldene er å dra i gang en uformell arena for de som har en ide, vurderer å starte noe selv, akkurat har startet opp eller de som ønsker å hjelpe disse.  
 

En etterlengtet møteplass

Bakgården på Privat passet ypperlig som samlingssted for de nesten 50 personene som møttes til pizza og nyttig informasjon.  Kvelden var tredelt; litt faglig påfyll med et tema, denne gangen var det DNBs oppstarts los.  Deretter var det mingling og nettverking før vi avsluttet kvelden med en historie om det å være gründer.  Silver Distillery, en lokal produsent av Gin, fortalte om sin reise fra en idé blir til og frem til de nå har etablert egen produksjon og salg.  Med humor og gode tilbakeblikk fikk vi et raskt innblikk i hva de hadde opplevd!

Når kveldens formelle program var ferdig var det tydelig at vi hadde truffet på behovet for en møtearena.  Det var mange som satt igjen og skravlet, delte gode idéer,  erfaringer og tips.  Når vi i tillegg gikk igjennom evalueringsskjemaene med mange gode tilbakemeldinger på konseptet, var det ikke vanskelig å bestemme oss for at dette må vi fortsette med.  Neste Grunderkveld er derfor satt opp til 28. august på Privat bar, og det er åpent for alle som vil komme!
 
Gruppen som har gått sammen og står bak satsningen er DNB ved Bodil Buch, Devion ved Øystein Berg, Exacta ved Magne Tangen og Henrik Fundingsland, Akari ved Simen Jahnes Ljøterud, Buskerud Næringshage ved Benedikte Pettersen og KNF ved Wivi-Ann Bamrud.
Folksomt på vår første Gründerkveld
Sammen med DNB, Devion, Exacta, Akari og Buskerud Næringshage har vi arrangert vår første Gründerkveld.
Grunderkveld
Nærmere 50 personer med interesse for gründerskap fant veien til Privat tirsdag kveld.