Uka oppsummert

10.02.2023
Denne uka har det vært mye Agenda-jobbing, men vi har da fått tid til en del andre ting også.  Planlegging av fremtidige aktiviteter og andre arrangementer krever også tid og innsats.
Sverre og "Vekst i Kongsberg" er i gang med planleggingen av nye kampanjer for å rekruttere arbeidskraft og innbyggere til Kongsberg.  Fokuset er fortsatt jobbmuligheter og bokvaliteter, og hensikten er å bygge et godt omdømme og generere trafikk til jobber, boliger, studiemuligheter og alt man kan gjøre i Kongsberg.  Kampanjene i 2023 bygger videre på det nye kommunikasjonskonseptet som ble lansert i 2022 og er en del av den økte satsingen rundt rekruttering til Kongsberg og det enorme behovet for nye ansatte og innbyggere.

Samarbeidsavtaler for Kongsberg Agenda er topp prioritet for Wivi-Ann for tiden.  For å gjennomføre en så stor satsning som Kongsberg Agenda, trengs det mange ildsjeler, samarbeidspartnere og en god del penger.  Det sistnevnte skal brukes til alt som må på plass i form av uterom, lokaler, scener, strøm, vakthold, programposter på hovedscenen og litt underholdning for små og store.  Her kan du lese mer om hva vi jobber med på Kongsberg Agenda om dagen >

Onsdag hadde Tale og Irene et møte med Laura, prosjektleder i Kongsberg 400, for en gjennomgang av idéene rundt belysning og pynting av byen til byjubiléet. Det er utrolig mange flotte og spennende tanker på tegnebrettet – vi gleder oss til å se resultatet.

Torsdag var Irene på besøk hos ordføreren, sammen med representanter fra landbruk og serveringssteder.  Sammen så de på muligheten for å få levert kortreiste og lokale matvarer til kommunens spisesteder, et spennende prosjekt vi vil fortsette å jobbe videre med.

Den sammen torsdagen var Wivi-Ann på plass i Industrilederforum, som også er styringsgruppen i Kongsberg Klyngen, og denne uken var det møte med mange poster på sakslista.  Revidering av Industriplanen, Jubileumsåret Kongsberg 400, Kongsberg Agenda  var blant temaene som ble tatt opp i tillegg til status i de ulike klyngeprosjektene. Du kan lese mer om hvem som er med i Industrilederforum her >.  

På tampen av fredagen samlet Mingle-mølla gjengen seg igjen! Tale, som er KNFs representant her, forteller at du hver torsdag skal kunne svinge innom Energimølla og oppleve god stemning på et lavterskel opplegg for alle.  Målet er at du som enkeltperson skal vite at på Minglemølla, der kan du ALLTID møte opp – enten alene, med kolleger eller andre. I neste møte landes kalenderen for hele 2023!
Uka oppsummert
"Uka oppsummert" er et kort tilbakeblikk på hvordan de siste dagene har vært hos oss i KNF.  Ønsker du å se hva som skjer fremover, anbefaler vi å ta en titt på vår egen "Hva skjer" i KNF-kalender >