På Agendaen denne uka

10.02.2023
Nå begynner Kongsberg Agenda å materialisere seg på tegneblokka!  Det jobbes høyt og lavt i disse dager, og det er kjempegøy å se det tar form.
Samarbeidsavtaler for Kongsberg Agenda er topp prioritet.  For å gjennomføre en så stor satsning som Kongsberg Agenda, trengs det mange ildsjeler, samarbeidspartnere og en god del penger.  Det sistnevnte skal brukes til alt som må på plass i form av uterom, lokaler, scener, strøm, vakthold.  I tillegg må vi ha noen programposter på hovedscenen, og litt underholdning for små og store.  Men det hjelper ikke med alt dette på plass om vi ikke får fortalt folket om hva som skjer.  Derfor  behøver vi en slant til markedsføring og kommunikasjon også.  Det ene drar det andre med seg, kan man si ;).

Kongsberg Agenda baserer seg på felles løft.  Da må ulike samarbeidsavtaler på plass for å få med så mange forskjellige bidragsytere som mulig, på alle nivåer.  Flere nasjonale aktører har allerede meldt sin interesse for å bruke Agenda, og til å være med å bidra økonomisk.  Men like viktig er det at alle små og store lokale bedrifter bidrar inn på det nivået som de har mulighet til.  De siste ukene som har gått, og de neste som kommer, så vil dette være hovedfokus til Wivi-Ann og Anne Cecilie.  Hører du ikke noe fra oss så er det fult mulig å ta direkte kontakt!

Denne uken har Heidi hatt møter om Kongsberg Agenda med både Osloregionen og UN Global Compact. Osloregionen har blant annet fokus på rekruttering og ser på muligheten for å sette kampen om de kloke hodene på agendaen. Når ALLE trenger arbeidskraft - hvordan kan man løse den utfordringen?  UN Global Compact er en viktig samarbeidspartner for Kongsberg næringsforum i forhold til bærekraft. Også her kan publikum vente seg noen spennende arrangement i uke 25. Vi gleder oss!

Som mange kanskje har fått med seg, har Teknisk Ukeblad valgt å legge den nasjonale prisutdelingen "Norwegian Tech Awards" til Kongsberg Agenda.  Tale, Berit og Anne Cecilie er nå i full gang med å planlegge en spektakulær prisutdeling på hovedscenen.  Her blir det både hederspris og hovedpris, i tillegg til en overraskelse som er helt ny av året.  Dette blir gøy!

Ønsker du å bli oppdatert på de siste nyheter og informasjon fra Kongsberg Agenda, meld deg på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden kongsbergagenda.no/kontakt-oss