To uker oppsummert

06.07.2023
Mens vi venter på at klokka skal bli fire og sola skal komme frem, oppsummerer vi de to siste ukene i KNF før vi hiver oss ut i Jazz'en!
Det var en sliten, men glad KNF-gjeng som møtte opp på kontoret etter et vel gjennomført Agenda forrige mandag.  Vi hadde det skikkelig gøy på jobb under de fire dagene Agenda satte byen på hodet!  De to siste ukene har vi brukt til å rydde etter oss, både i gatene og ikke minst administrativt.

Vi vil gjerne vite hva DU synes om årets Agenda, og blir svært takknemlig om du vil bruke noen få minutter til å fylle ut vårt spørreskjema.

En liten husgjest på Kirketorget har satt store poteavtrykk i hjertene på oss alle.  Etter å ha holdt til i buskaset i bakhagen vår i et par uker, gikk Lille Pus fra å være en livredd og mager liten skapning, til å bli en tillitsfull og svært hengiven kontorkatt i forrige uke.  Men med jazz’en på Kirketorget rett rundt hjørnet, fant vi sammen med Dyrebeskyttelsen ut at det var best å flytte henne til trygge og rolige omgivelser på Kattehuset.  Mandag denne uken ble hun derfor hentet av Dyrebeskyttelsen, og Heidi, Wivi-Ann og Berit tok et litt vemodig farvel med pus før hun ble kjørt av gårde.

Med Daniel som sluttet i mai, og Heidi som hadde sin siste dag på kontoret forrige fredag, må vi bruke tida fremover til å røre litt i KNF-gryta og ta en nærmere titt på hva vi skal prioritere fremover.  Hva behøves av menneskelige ressurser?  Trenger vi å tilføre ny kompetanse til organisasjonen?  Skal vi gjøre en organisatorisk «rundhvelv», eller trenger vi bare å justere litt?  Vi skal ikke forhaste oss, men det blir jammen en spennende tid for oss som jobber her.

Vi forbereder også en spennende valghøst, og kan allerede nå friste med Waterhole valgdebatt 25. august og en spennende debatt i samarbeid med Virke 29. august.  Vi oppfordrer dere til å se på programmene for begge debattene – her blir det noe for en hver interesse og smak.

Men først av alt skal vi ta oss en velfortjent sommerferie!  Og hva passer vel ikke bedre som inngangen til en perfekt sommer enn masse god musikk og fantastisk stemning på Kongsberg Jazzfestival?  Vi ses vel der?
To uker oppsummert
Lille Pus har engasjert hele arbeidsstokken, og satt store potespor i hjertene våre.