Riktig god jul!

16.12.2022
Før vi lar julefreden senke seg, vil vi ønske alle dere medlemmer, samarbeidspartnere og gode venner en riktig god jul.  Sammen med dere har vi tross strømkrise og global ustabilitet fått til mye bra i året som har gått.
I februar fikk vi Daniel med på laget, og i mai kunne endelig Tale begynne hos oss.  Og vipps - så hadde snittalderen i KNF falt med hele 7 år!  Medlemsundersøkelsen vi gjorde tidlig i vår fortalte oss at vi har blitt litt trauste med åra, men med Tale og Daniel på huset har organisasjonen vår fått en ny puls.
 
Kongsberg Agenda er jo et kapittel for seg. Sammen med dere klinte vi til med det største arrangementet i KNFs historie. Ingen ante vel egentlig hva dette skulle bli, men at det ble en suksess er det ingen tvil om når vi ser tilbake på de varme solfylte junidagene da teknologibyen viste seg fra sin beste side.  Det aller beste er at dette eventyret på ingen måte er slutt.  Vi er allerede godt i gang med planleggingen av neste års Agenda. Så om du ikke allerede har fått det med deg; sett av 21. - 24. juni i kalenderen for et enda større og bedre Kongsberg Agenda!
 
Når vi først er inne på "KNF gjør nye ting", må vi jo skryte litt av kursene vi har satt opp i løpet av året.  Sosiale medier, presentasjonsteknikk og økonomi for ikke-økonomer ble så godt mottatt at vi valgte å sette opp noen av kursene flere ganger.  Nå jobbes det på spreng for å gjøre klar kursrekka for 2023 - her kommer det mye nyttig og spennende!
 
For første gang siden pandemien kunne vi endelig ønske hjertelig velkommen til Bebop & Business og Merge'n Mix i år. Det er tydelig at vi alle sammen har vært sultefôret på sosial kontakt, og begge arrangementene var godt besøkt av glade mennesker.
 
Når vi nå går inn i jula, så er det med en by som er rikelig pyntet til høytiden med lys i girlander og trær. Kongsberg Gruppen og Kongsberg kommune har vært utrolige bidragsytere for å oppgradere og fornye julelysene våre, og vi er heller ikke så rent lite stolte over å ha fått til vintertidsbelysning i sentrum.  Det vil si at lysene i trærne ikke slukkes før i februar når vi går mot lysere tider igjen.
 
Nå slukker vi snart lyset på kontoret for i år. Vi gleder oss til å feire jul med familie og venner, og til å senke skuldrene og legge beina høyt.  Her skal det nemlig lades grundig og godt opp til et travelt, morsomt og begivenhetsrikt 2023.
 
Vi håper dere også får en fredelig jul med gode opplevelser, og gleder oss til å jobbe med og for dere alle i det nye året. 

GOD JUL fra Wivi-Ann, Heidi, Sverre, Irene, Daniel, Tale og Berit!
Riktig god jul!