På Agendaen - uka oppsummert i KNF

24.05.2024
17 bittesmå arbeidager igjen til Kongsberg Agenda!  Vi har passert over 200 programposter, og flere spennende poster er i "tjømda". 
Nå skal vi bruke helga til å forberede oss på innspurten - dette kommer til å bli en fantastisk festival!

Har du forresten husket å laste ned Agenda-appen?  I tillegg til å få full oversikt over hva som skjer, finnes det også en fiffig mulighet til å utvide nettverket ditt.  Ved å ha et Agenda-pass hengende rundt halsen øker nemlig sjansen for å komme i kontakt med nye og verdifulle kontakter.  Det er superenkelt - du bare registrer deg i appen innen 1. juni, og henter ditt ferdig printede Agenda-pass i informasonsstanden når du kommer til festivalen.  Les mer og last ned appen her..
 

Jakten på våre nye kollegaer intensiveres

Denne uka har det vært hektisk intervjuaktivitet hos oss.  Vi har tatt i mot en rekke kandidater til de utlyste stillingene våre, og vi gir oss over for hvor mange dyktige og flotte folk som har lyst til å jobbe med oss.  Det er Anette, Linn og Wivi-Ann som har stått for utspørringen, mens vi andre har sneket oss rundt i gangene for å få en glimt av våre potensielle nye kollegaer :)  Nå blir det fryktelig spennende å se hvem som går videre til 2. gangs intervju, og til slutt ender som som en av gjengen her på Kirketorget.  En ting er helt sikkert - det blir ingen enkel jobb å velge!
 

Nå er alt i orden!

Torsdag ettermiddag var det tid for vårt årlige Selskapsmøte.  Wivi-Ann og Berit - selskapsmøtenes dream team - loset forsamlingen gjennom godkjennelser av regnskap og beretninger før valgkomitéen fikk ordet og presenterte sin innstilling til nytt styre.  Det hele var overstått på en drøy time, og nå kan vi jobbe videre i trygg forvisning om at alle formaliteter er i orden, og at vi har et styre vi kan samarbeide godt med frem til neste år på denne tiden.  Du kan lese mer om Selskapsmøtet her..
 

Mange ville høre om de økonomiske utsiktene

Rundt 20 engasjerte deltagere møtte opp på frokostmøtet på Hotel 1624 fredag morgen.  De kom for å høre Jørund Buen og Bente Bjerke Hogganvik fra legge frem resultatene fra Sparebank 1 Sørøst-Norge sin undersøkelse om folk og bedrifter i Kongsberg sine forventninger til det neste året. Det er tredje gang banken presenterer denne årlige undersøkelsen på våre frokostmøter.  Hva resultatene var,  kan du lese om i LP.
 

En merkedag for byen

Fredag var også dagen for overrekkelse av 10 blanke millioner til oppgradering av Magasinparken - tidenes jubileumsgave fra Sparebankstiftelsen.  Det var en strålende ordfører Line Spiten som tok i mot gaven, og satte en symbolsk spade i jorda.  Vi i KNF gleder oss like mye over gaven, for vi tenker nemlig at dette vil være med å gjøre Kongsberg til en enda bedre arena for Norges viktigiste og kuleste teknologifestival - Kongsberg Agenda!
På Agendaen - uka oppsummert i KNF
Alle som har vært til intervju hos oss denne uka har blitt godt kjent med denne trioen; f.v. Anette, Linn og Wivi-Ann.
10 mill til Magasinparken
Vi var tilskuere da Sparebankstiftelsen overrakte hele 10 millioner til oppgradering av Magasinparken.
Frokostmøte
Bente Bjerke Hogganvik og Jørund Buen presenterte Sparebank 1 Sørøst-Norge sitt konjunkturbarometer.