På Agendaen - uka oppsummert i KNF

19.04.2024
For en uke!  Vi har rundet over 120 programposter på Agenda, vi har arrangert Pølser & Politikk med engasjerte næringslivsfolk og politikere og uka ble avsluttet med et fascinerende foredag av Lena Lindgren på Waterhole.

Vil du at vi skal hjelpe til med markedsføring av ditt Agenda-arrangement?

Mange har lagt inn "placeholdere" for sine programposter, andre er helt klare med godt beskrevne arrangementer i programmet og i full gang med markedsføringen! Skal vi kunne hjelpe deg å få økt oppmerksomhet rundt din(e) programpost(er)?  Da må du laste opp bilder! Kongsberg Agenda trekker fram ulike gode arrangementer i markedsføringen fra nå og fram mot teknologifestivalen i uke 25. For at vi skal trekke fram nettopp ditt arrangement, må det ihvertfall ligge noen gode bilder i programmet som vi kan bruke. Ta også en titt på tittelen og hvilke titler andre aktører bruker for å se hvordan ditt arrangement kan skille seg ut. 

 

Det blir umulig å ikke se at det skjer noe

Nå er det snaue 9 uker igjen til Kongsberg Agenda skal stå klart i all sin visuelle prakt i Kongsberg sentrum!  I tiden frem til i dag har fokuset i stor grad vært på partnersigneringer, innhold og programmering, men nå flytter Tale blikket til den mer kreative siden – med profilering og byrommets utseende.  Det er litt av en kabal som skal på plass med både skilting, bannere, dekor og andre profileringskrav. Målet er å bygge videre på fjorårets uttrykk.
 

Avtale med Jazzen

Også i år så vil det bli Jazzen som står for serveringen på Parkscenen. Detaljene i samarbeidsavtalen mellom Agenda og Kongsberg Jazzfestival er ikke helt avklart enda, men vi arbeider med å kartlegge hvilke synergier og effekter vi kan få ved å samarbeide.
 

Torsdag samlet vi en livlig gjeng til Pølser & Politikk

Dana tok i mot oss på Hotell 1624, og en kveld med friske diskusjoner og stor engasjement for Kongsberg.  Vi var innom skjenkebestemmelser, boligsituasjonen, Kongsbergs attraktivitet og kraftsituasjonen for å nevne noe.  Her kan du lese mer om Pølser & Politikk 18. april..
 

Narcissus og Ekho - fremdeles høyaktuelle

Waterhole fredag morgen var starten på slutten av uka.  Denne gangen var det Lena Lindgren, journalist i Morgenbladet og forfatter av boken Ekko, som holt et fascinerende foredrag om oppmerksomhetsøkonomien, demokratiet og de store tech gigantene.  For dere som ikke fikk mulighet til å være tilstede - det er en sjans for at hun kommer tilbake til Kongsberg Agenda.  
På Agendaen - uka oppsummert i KNF
Det skal ikke mangle på synlighet når Agenda sparkes i gang i juni!
Pølser & Politikk
Dana lot oss få bruke Hotell 1624 til Pølser & Politikk på torsdag.
Lena Lindgren
Lena Lindgren fascinerte forsamlingen med sitt foredrag om teknomakt og demokrati under fredagens Waterhole.