På Agendaen - uka oppsummert i KNF

12.04.2024
Med bare 10 uker igjen til Kongsberg Agenda, og ellers mye som skjer hos oss i KNF, er det ingen underdrivelse å si at det går i 100..
Uka har vært preget av at innspurten til Agenda er i gang.  Vi får daglig henvendelser fra mange spennende aktører som ønsker seg sceneplass på teknologifestivalen, og vi prøver så godt vi kan å innfri ønsker og behov.

Men KNF har jo mange andre oppgaver i tillegg til å arrangere Norges tøffeste og viktigste teknologifestival.  Handelskammertjenestene våre er viktige for mange av medlemmene våre, og krever sitt.  Vet du ikke hva et handelskammer er?  Da kan du lese litt om det her..  For ikke å snakke om sentrumsgavekortet!  Det strømmer på med bestillinger av "den smarteste" gaven, og Anette produserer kort så bankterminalen går varm!

Mens noen tilbringer det meste av tiden foran tastatur og skjerm på kontoret, er andre ute og "svinger seg".  Denne uka har ikke vært noe unntak; 

Tirsdag morgen tok Berit og Tale turen over til Hotell 1624 for å delta på et gratis foredrag for BRA damer, i regi av Mona Steenberg Gran. Temaet var blant annet selvledelse, stressmestring og fyrtårnsmodellen – en rekke høyaktuelle temaer og metodikker som kan hjelpe deg i arbeidshverdagen. Kanskje burde vi hatt et kurs eller to innenfor disse retningene i KNF sin kursrekke? Husk å spille inn kursønsker til oss på epost om du kommer på noe 

Tirsdag kveld var Wivi-Ann på kveldsvisitt hos Lions, som hadde sitt faste månedlige møte på Best Western Gyldenløve hotell. Overskriften på innlegget var "Hva er KNF og hvilke oppgaver har dere?".  I tillegg til en rask gjennomgang av hva KNF holder å med, hvem som jobber her og sitter i styret og hvilke oppgaver som er viktigst for oss og medlemmene, ble det også tid til litt prat om Kongsberg Agenda.  Mange av Lionsdeltakerne hadde vært med  de to første årene og gleder seg stort til årets teknologifestival.

Kongsberg Agenda bestreber seg på å bruke lokale leverandører der det er hensiktsmessig.  Både for å legge igjen verdier lokalt, men også for å  bidra til utvikling og kompetanseheving for bedriftene som holder hus i Kongsberg.  Denne uken hadde Irene møte med JCP, som er Agendas  leverandør på eventbistand, og Kongsberg Lyd & Lys som leverer teknikk, lyd og lys under gjennomføringen av festivalen.  

Onsdag var NHO Oslo Viken på besøk i Kongsberg. Industrien tok dem godt imot, og de fikk guidet busstur i teknologiparken.  Wivi-Ann og Linn fra KNF sørget for at tidsrammen ikke sprakk fullstendig på det relativt tettpakkede programmet. Ut fra engasjementet og spørsmålene fra NHO Viken Oslo å dømme, var det en spennende dag med mye informasjon og inntrykk.  Du kan lese mer om besøket her..

Det var fullt hus på frokostmøtet fredag morgen. Lokalt næringsliv var veldig interessert i å høre Wivi-Ann fortelle om hvordan Agenda blir med tanke på scener, arenaen og konserter.  Ikke minst var det mange som var nysgjerrige på hvilke artister som kommer til byen i uke 25!  Det kan du lese mere om her..  Wivi-Ann snakket også mye om hvordan hele byen som vertskap må ta godt vare på denne anledningen når vi skal vise fram byen til hele verden.
 
På Agendaen - uka oppsummert i KNF
Det var fullt hus på fredagens frokostmøte der bla. slipp av artister til Agenda var tema.
BRA Damer
Tale og Berit lærte litt om Fyrtårnsmodellen tirsdag morgen.
NHO besøk GKN
Kongsbergindustrien hadde besøk av en stor NHO-gjeng denne uken.