På Agendaen denne uka

01.03.2024
Det jobbes iherdig med programposter, og vi gleder oss enormt til å se det endelige resultatet i juni.  Det tikker stadig inn nye registreringer i programmet.
Tale, Sverre og Anne Cecilie må snart pakke kofferten og gjøre seg klare til Austin-tur.  Wivi-Ann signerer partneravtaler så blekket spruter, og resten av gjengen gjør partnerintervjuer på løpende bånd, sjonglerer programhenvendelser og koordinerer scener og telt etter beste evne.
 

Dette kommer til å bli helt Texas!

Det er 110 dager til avspark for Kongsberg Agenda, og 6 dager til avreise til vårt store "idol" SXSW i Austin, Texas!
Tale gjør seg klar for avreise til SXSW og arrangerer det siste reisefølgemøtet denne fredagen, før flyet letter neste torsdag.  Du kan lese mer om reiseplanene her..

Det tikker stadig inn flere partnere, men fra og med 1. mars flyttes fokuset vekk fra aktiv innhenting og over på «aktiv ivaretaking» av eksisterende partnere. Nå tikker Agenda-klokka nemlig enormt fort!
 

Det jobbes med programposter i by og bygd

Torsdag var det tid for andre runde med programworkshop - denne gangen heldigitalt!  Anne Cecilie dro 10 engasjerte deltagere gjennom tips og triks for gode programposter, de ulike konseptene og scenene og litt om hvordan hver og én kan registrere og markedsføre sine egne programposter.  Litt lenger uti mars vil vi også arrangere en liten workshop om hvordan du finner den beste scenen for akkurat DITT arrangement.
På Agendaen denne uka