Kongsberg Agenda 2024 - Helt, helt Texas!

28.02.2024
Om snaue 2 uker letter flyet fra Gardermoen.  Ut av Norden, videre til Europa og hele veien til Austin, Texas.
Ombord sitter det mange spente reisende, deriblant et knippe partnere fra teknologifestivalen Kongsberg Agenda.

- Kun tre år fra oppstart av festivalen, kan vi med hånda på hjertet si vi går internasjonalt, understreker partneransvarlig og reiseleder Tale Steiner, som straks setter kursen mot en av verdens ledende teknologifestivaler; nemlig SXSW.
 

Lager Pop-Up festival i Texas

Kongsberg Agenda har teamet opp med det veletablerte selskapet IKT-Norge og arrangerer en helt egen minifestival for nordmenn og andre internasjonale aktører som er interessert i komme i kontakt med norske selskaper.  Arrangementet foregår over 2 kvelder med en avsluttende fest på dag 3. 

- Ja, du må gjerne ta plassen min - om du har finpusset engelsken og er klar for å ta verden med storm på et par minutter, utfordrer Tale.

Det er nemlig flere fra Kongsberg som skal i ilden foran et utsolgt Austin-lokale allerede dagen etter de lander.  På under 24 timer ble samtlige arrangementsdager fullbooket, noe som gir ca. 150 personer i salen hver eneste dag.
 

Unik panelsamtale om tillit og teknologi

Årets hovedretning for Agenda er tillit og teknologi.  For å trekke en direkte rød tråde hele veien hjem til Norge, har arrangørduoen derfor invitert til en spennende panelsamtale med aktører som står i en helt annen hverdag enn vi kjenner til.  Her skal Njål fra Kongsberg Gruppen få reflektere sammen med representanter fra flere internasjonale og anerkjente aktører. 

I tillegg skal Håvard Fossbakken og Tale Steiner få selge inn Kongsberg by og Kongsberg Agenda i skikkelig amerikansk stil med null filter og et tykt påsmurt selvbilde.  Hold Your Horses, Norge!  Plutselig er Gardermoen og Kongsberg stinn av tilreisende amerikanere.
 

Maksimalt ubytte

For å trekke mest mulig ut av turen, har reisefølget mange planer og punkter de skal sjekke av.  Et av målene er å gi oss i Norge noen gode drypp fra det som skjer på utflukten.  Med blant annet Teknisk Ukeblad, DayTwo og vår egen kommunikasjonsansvarlige i reisefølget, gleder vi oss til å følge med!
Kongsberg Agenda 2024 - Helt, helt Texas!