På Agendaen denne uka

27.01.2023
For en uke!  Nærmere 80 mennesker har funnet veien til oss for å høre mer om Kongsberg Agenda, og "drodlet" med oss om hva de kan bruke arrangementet til :)
Vi jobber hele tiden med å engasjere bedrifter, foreninger, enkeltpersoner og organisasjoner til Kongsberg Agenda.  Derfor tenkte vi at et åpent informasjonsmøte kanskje kunne være en måte å nå ut på - og gjett om det var!!  Vi har kjørt to møter denne uken, og interessen er så stor at vi har satt opp enda et møte mandag neste uke.  Da har nærmere 100 personer som representerer alle bransjer, frivillighet og organisasjonslivet vært innom oss på Kirketorget for å høre om sommerens store begivenhet.  Det er stas!

Men vi trenger også flere "tyngre" samarbeidspartnere, og vi har hatt møter med flere.  Quality Hotel Grand, Universitetet i Sørøst-Norge, Jazzfestivalen og JCP er noen av de vi har snakket med de siste dagene, og vi ser frem til å jobbe sammen med dem om Agenda!

Forrige uke kunne vi fortelle dere om samarbeidet med Teknisk Ukeblad, og den gledelige nyheten om at de flytter utdelingen av Norwegian Tech Award til Kongsberg Agenda.  Denne uken har Anne Cecilie, Tale og Berit jobbet videre med konseptet og idéer til arrangementet.  Det er mange biter som skal pusles sammen, men vi tror det blir et supert resultat!  Vi holder dere oppdatert, og ikke minst vil vi oppfordre til engasjement når nominasjonsprosessen settes i gang utpå våren!

Annen hver uke har vi i prosjektteamet interne programmeringsmøter.  Det er mange biter som skal pusles sammen, og flere scener som skal fylles med godt innhold.  

Sist, men ikke minst, denne uka hadde programleder Anne Cecilie bursdag.  Det ble selvsagt behørig feiret med kake, og høy stemning rund kjøkkenbordet på Kirketorget 4.
På Agendaen denne uka
Programleder Anne Cecilie (t.v.) hadde bursdag denne uka, og det ble selvfølgelig behørig feiret med kake og høy stemning.
Felles infomøte
Anne Cecilie Lund-Andersen og Wivi-Ann Bamrud har ledet to informasjonsmøter denne uken, og trår til igjen mandag 30. januar.
Jazzen og JCP
Jazzfestivalen og JCP blir å finne blant våre samarbeidspartnere under årets Kongsberg Agenda.
Charlotte Odden
Charlotte Odden er ny hotelldirektør på Quality Hotel Grand. Vi gratulerer henne med ny jobb og ser frem til å samarbeide med henne under Kongsberg Agenda.