Vil mobilisere næringslivet til årets TV-aksjon

14.10.2022
21. oktober løper Kongsberg Videregående elever til inntekt for TV-aksjonen, og ønsker seg næringslivet i Kongsberg som sponsorer!

Ungdom løper for Leger Uten Grenser

Kongsberg Videregående skole (KVS) tok denne uken kontakt med oss i Kongsberg Næringsforum etter at vi hadde sendt ut invitasjon til næringslivet om å engasjere seg i årets TV-aksjon.  Elevene ved skolen skal i år, som tidligere år, delta i TV aksjonen.

Berit Stranden, sosialrådgiver ved KVS forteller at elevene fredag 21. oktober arrangerer skoleløp.  Elevene møtes ved Kongsberg idrettshall kl 11.00 og løper en rundløype i Magasinparken. Arrangementet avsluttes kl. 12:00.
 

Ber om sponsorer

For å samle inn så mye penger som mulig til TV-aksjonen, ønsker de seg sponsorer.  Bedriftene velger selv hvor mye de vil bidra med - 1.000, 5.000, 10.000 eller 50.000 kroner – ingen øvre eller nedre grenser.  Et sponsorbidrag sponser en klasse.  Skolen har ca. 60 klasser så her er det muligheter!

Bedriftene kan gjerne sponse elever fra relevante utdanninger.  For eksempel kan en teknologibedrift sponse en studiespes. klasse, en entreprenør sponse en bygg- og anleggsklasse også videre.

- I bytte for et sponsorat henger vi opp bannere og beach-flagg rundt løypa, og elevene kan ikle seg t-skjorter med bedriftenes logo når de løper, sier Berit Stranden.  - Vi vil skape så mye blest rundt arrangementet som mulig og håper at vi får besøk av LP denne dagen. Hvis bedriftene har anledning til å delta selv under arrangementet, tar vi gjerne imot en heia-gjeng, avslutter hun.
 

Tar dere utfordringen?

Tar bedriftene i Kongsberg utfordringen med å være med å sponse Kongsberg Videregående Skole fredag 21. oktober? 
Vi hjelper dere gjerne i gang med utfordringen - sammen redder vi liv!!

Ta kontakt med:
Heidi Sandvold, Kongsberg Næringsforum: heidi.sandvold@knf.kongsberg.no, mob. 928 38 841
Berit Stranden, Kongsberg Videregående Skole: beritst@viken.no, mob. 995 30 992
Eli Jårån Hovda, Kongsberg Videregående Skole: eliho@viken.no, mob. 952 24 978
Vil mobilisere næringslivet til årets TV-aksjon
Om årets TV-aksjon
Årets aksjon går til Leger Uten Grenser og deres viktige arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det aller mest. Aksjonen har fått navnet "Sammen redder vi liv", og selve TV-aksjonsdagen er søndag 23.- oktober.

Med årets TV-aksjon skal vi bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone. Vi skal gi vaksiner, tilgang til livreddende medisiner og helsehjelp. I samarbeid med forskningsorganisasjonen DNDi skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer.

Les mer om TV-aksjonen her >