Vi trenger studentambassadører!

09.03.2023
Vi trenger ungdom som kan hjelpe oss å promotere studentkonkurransen under Kongsberg Agenda, og selvsagt trenger vi deltagere!
Kjenner du en Kongsberg-ungdom som studerer utenfor Kongsberg? Da vil vi gjerne høre fra deg.
 
Teknologibyen Kongsberg trenger unge engasjerte og kloke hoder! I uke 25 - under Kongsberg Agenda - inviterer åtte Kongsbergbedrifter studenter til å delta på studentkonkurranse. Bedriftene som inviterer er Kongsberg Gruppen, TechnipFMC, GKN Aerospace, Fagskolen i Viken, Data Respons, Kongsberg Ferrotech, Kongsberg Næringsforum, Kongsberg kommune og Universitetet i Sørøst-Norge.
 
Vi trenger ungdom som kan hjelpe oss å promotere konkurransen, og selvsagt trenger vi deltagere! Kjenner du noen som kan være en god ambassadør for konkurransen og/eller som har lyst til selv å delta hører vi gjerne fra deg.
Vi trenger studenter fra relevante studiesteder rundt omkring i Norge, som NTNU Trondheim, Gjøvik, Oslo MET, Universitetet i Oslo, Bergen og Stavanger,  NMBU, Universitetet i Agder, USN, Fagskolen også videre!
 
Ikke alle detaljene er på plass ennå, men konkurransen vil ha fokus på å løse en teknologisk utfordring. Vi håper på 25 lag – hver med inntil 5 deltagere – og oppfordrer lagene til å tenke tverrfaglig. Konkurransen avholdes torsdag 22. juni.

Premien til laget som leverer den beste oppgaven er på kroner 50.000,-, og alle lagene inviteres til feiring på Energimølla i Kongsberg torsdag kveld.
Les mer om oppgaven og påmelding her
 
Har du tips om ungdommer som vi kan kontakte -  kontakt Heidi Sandvold i Kongsberg Næringsforum, heidi.sandvold@knf.kongsberg.no.
 
Vi trenger studentambassadører!
(Foto: USN - Ingvild Stokka)

Har du tips om ungdommer som vi kan kontakte -  kontakt Heidi Sandvold i Kongsberg Næringsforum, heidi.sandvold@knf.kongsberg.no.