Vi ønsker Tale velkommen til KNF

Mandag 2. mai kunne vi endelig ønske vår nye kollega Tale Gunnerud Steiner (27) velkommen til oss i KNF. Tale skal jobbe som prosjektleder reiseliv, handel og byliv.

Opplevelser og reiseliv i fokus


Tale kommer rett fra stillingen som event- og markedsansvarlig i Hovden Alpinresort, og hennes viktigste arbeidsområder hos oss vil bli å følge opp Kongsbergs reiselivs- og handelsstrategi.  Hun skal også lede reiselivs- og opplevelsesbransjenes felles markedsaktiviteter, og ha ansvar for utvikling og gjennomføring av arrangementer, bransjeforum og andre nettverksarenaer.  En viktig del av Tales jobb blir å lede ulike utviklingsprosesser og samarbeidsprosesser.

Daglig leder Wivi-Ann Bamrud er svært fornøyd med å få med Tale i KNFs satsning på reiseliv, opplevelser og byliv.  - Tale skal blant annet jobbe tett sammen med Irene Hagen, som har lang fartstid i KNFs jobbing med handelsstanden. Kombinasjonen med Tales friske blikk på bylivet, og Irenes erfaring lover godt for utviklingen av Kongsberg som destinasjon og handelsby, sier hun.

Til tross for sin unge alder har Tale rukket å få bred erfaring.  Hun har en bachelor i Sport Management, blant annet med studieopphold i California og Nederland.  Hun har sitt egen enkeltmannsforetak, Steyner, som jobber prosjektbasert med eventer og foredrag rundt om i Norge.  XGames Norway, Palmesus og foredrag om nettverksbygging er noe av det hun har brukt «fritiden» sin på frem til nå.  Men ikke nok med det; jenta er også festivalleder for den 2-dager lange Rekordfestivalen på Hovden der alt fra folkemusikk, rock og andeløp inngår i programmet.

 - Jeg gleder meg til å jobbe tett med næringslivet for å sette Kongsberg på kartet som destinasjon, sier Tale. Kongsberg er Teknologibyen, men det er viktig å fronte at byen er så mye mer enn det. Og alt henger sammen med alt. Opplevelsesnæringen trenger overnattingsbedrifter, serveringsstedene skal sørge for at Kongsberg har gode måltider å tilby gjestene, og sammen med butikkene skal vi sørge for et rikt og hyggelig byliv som inviterer til lenger opphold hos oss.
 

Kommer tilbake til hjembyen


Tale er født og oppvokst på Kongsberg, men flyttet ut som 18-åring.  Nå har jobben i KNF tatt henne hjem igjen, og etter at hun signerte arbeidskontrakten med oss i februar hun har allerede investert i bolig her i byen.  Vi tar nok ikke munnen for full om vi sier at huskjøpet virkelig illustrerer Tales pågangsmot.  Hun er nemlig den stolte eier av Peckelsgate 10, bedre kjent som Tinius Olsens barndomshjem.  Det verneverdige huset fra 1700-tallet har ikke vært bebodd de siste 40 årene, og uten innlagt vann og bad sier det seg selv at her er det litt å pusle med. På fritiden (?) er det trening, turer og reiser som tar Tales tid.

Tale er vår andre nyansettelse i år.  I februar fikk vi Daniel Fodstadhagen med på laget (og som en liten funfact så har disse to redusert KNFs snittalder med over 6 år).
Vi ønsker Tale velkommen til KNF
Tale Gunnerud Steiner er vår nye prosjektleder Reiseliv, handel og byliv.
Rekordfestivalen
Et glimt fra Rekordfestivalen
X-games
Tale har også vært svært engasjert i X-Games