Vi ønsker nye medlemmer velkommen

02.02.2023
Denne uken presenterer vi flere av vår nyeste medlemmer!  Vi ønsker dem velkommen til fellesskapet i Kongsberg Næringsforum.

Agaia

Når det kommer til kategorien for vakre, varige og levende uterom, finner vi Agaia. Deres erfaring må du telle med både armer, bein og få hjelp av en venn. De mer enn 300 ansatte jobber med nyanlegg og vedlikehold. Utleie av maskiner, utstyr og mannskap er også tjenester de tilbyr. 

Hovedkontoret finner du i Lier, samt kontorer i Oslo, Drammen, Fornebu, Geilo og Sandefjord. 
Agaia kan vise til et bredt spekter av prosjekter i uterom, som blant annet parker, idrettsanlegg, torg, elvepromenader, veiprosjekter, skoler, og barnehager. Noen prosjekter er helt unike, slik som Nasjonalmuseet. Her ble det blant annet lagt 6000m2 med norsk skifer og 1500 lengdemeter med kantstein.  

Blant Gustav Vigelands skulpturer i Frognerparken og 1,5 millioner besøkende årlig er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Her sørger Agaia for et vakkert, varig og levende uterom året rundt. Restaurering av kirkemuren og utearealet til Kongsberg Videregående skole er noe Agaia har jobbet med lokalt i Kongsberg. Med fokus på bærekraft vil de fortsette å forbedre omgivelsene og skape uterom for fremtiden.  
 

Utleieren Kongsberg 

Utleieren Kongsberg er en familiedrevet bedrift med mange års erfaring innen utleie for eventer. Deres primærfokus er partytelt, selskapstelt og topptelt. Kanskje du trenger lyd og lys? Det fikser Utleieren. 
Når du har forberedt et bedre måltid til selskapet ditt må du også ha duker og bestikksett som står i stil til selskapet ellers og dette kan leveres. 

Kanskje du heller har lyst til å gjøre festen din helt unik? På deres hjemmeside kan de vise til at de har utleie av oppblåsbar nattklubb til opptil 40 personer. Her kan du bestille pakkeløsninger og sette opp din egen nattklubb i hagen hvis du har plass! 
Du finner kontorene til Utleieren på Kirketorget 5a. Åpningstidene er etter avtale.  
 

Kongens bar og restaurant 

Kongens bar og restaurant er lokalisert i store og romslige lokaler ved enden av Nybrua i Kongsberg. Storgata 6 er adressen og lokalene har plass til opptil 150 personer. Restauranten har sitt utspring fra Divan i Halden hvor de tidligere har holdt til. I Kongsberg har de drevet siden juni 2021. 

Kongens har 35-års erfaring når det kommer til italiensk pizza, gresk gyros, kebab, tyrkisk kylling kebab og amerikanske hamburgere. En stor meny som kan tilby det aller meste for både store og små. 
Har de også byens, fylkets eller Norges største pizza? De hjelper deg uansett med å finne din favoritt. 
Det arrangeres også arrangementer med live-musikk på stedet. 
 

Kongsberg Golfbane

En av Norges flotteste golfbaner finner du på Skollenborg utenfor Kongsberg. Vi snakker selvfølgelig om Kongsberg Golfbane! Banen er designet av Jeremy Turner, en av de mest anerkjente golfbanearkitektene i Norden. 

Det er utfordringer for spillere på alle nivåer på ferden gjennom de 18 spennende og varierte hullene. Mellom slagene kan du nyte utsikten mot fjellene rundt Kongsberg og beliggenheten ved Numedalslågen.  For å finpusse på avslutningene, har de også en korthullsbane, hvor man kan øve på både nærspill og putting.  På golfbanen finner du også en kafé og proshop. 

Bor det en liten golfspiller i deg og du er klar for å prøve noe nytt? Da arrangeres det kurs for nybegynner, samt at det er tilbud i form av forskjellige grupper som treffes for å spille golf. 
 

Blomstergalleriet

Nytt tilskudd i byen når det kommer til utvalget av blomster. Hjørnelokalet i Storgata 8 er nå fylt opp av blomster i alle slags farger og fasonger. Her utfører Blomstergalleriet også alt av binderi til nettopp din bukett.  

Innehaver Elyas Samir Neameh er opprinnelig utdannet ingeniør. Nå er det blomster som har blitt hans ekspertise. Han er ikke ny i bransjen og har erfaring fra arbeid og drift av gartneri. På torget i Notodden finner man Blomstergalleriet Notodden, som han åpnet i 2021. Elyas stoppet ikke der og nå var tiden kommet for å prøve seg i Kongsberg.  I november 2022 åpnet butikken. Da kunne man få seg en kakbit, samtidig som man kjøpte blomster til en heldig utvalgt.  
Vi ønsker nye medlemmer velkommen
Det er alltid en glede å kunne presentere nye medlemmer i Kongsberg Næringsforum.
Agaia
Restaurering av kirkemuren og utearealet til Kongsberg Videregående skole er noe Agaia har jobbet med lokalt i Kongsberg.
Utleieren
Trenger du lyd til festen din? Det og mye annet får du hos Utleieren på Kirketorget.
Kongens
Kongen av Kongens bar og restaurant.
Kongsberg Golfbane
En av Norges flotteste golfbaner finner du i Kongsberg!
Blomstergalleriet
Blomstergalleriet finner du i fellesbrukskrysset.