Vi ønsker nye medlemmer velkommen

26.01.2023
Det er stadig flere som ser verdien av å være en del av fellesskapet i Kongsberg Næringsforum.  Vi får stadig nye medlemmer, og vi ønsker dem hjertelig velkommen til oss.

Bever Holding AS

Bever-konsernet har sine røtter tilbake til 1977 da Buskerud Malerservice ble stiftet av Vidar Pettersen. Dette selskapet utførte tradisjonelle maleoppdrag for byggebransjen i Kongsberg og på Østlandet.  Siden dets opprinnelse har konsernet vokst. Først og fremst i form av BMO Entreprenør som ble stiftet i 1996. Selskapet sysselsatte på det meste 160 ansatte og ble solgt til Endur ASA i 2020. 

Konsernet primære virksomhet har siden 1996 vært innen samferdsel og infrastruktur, hvor de gjenværende største selskapene fortsatt har sin virksomhet.  BMO Elektro har blitt en ledende elektroentreprenør innen driftskontrakter langs riks- og fylkesveier, og sysselsetter 124 ansatte fra Sandnes i sør til Alta i nord.  BMO Tunnelsikring med sine 60 ansatte utfører rehabilitering og vedlikehold av tunneler. Begge disse selskapene har sine hovedkontor i Bergen.

I tillegg til entreprenørvirksomhet eier konsernet en betydelig portefølje av næringseiendom i Kongsberg og resten av landet.  Det største utviklingsprosjekt per dags dato er Kongsbergporten på Diseplass, lokalisert rett ved inngangen til Kongsberg langs E-134. 
 

Catapult film AS

Catapult film er et rendyrket produksjonsselskap med fokus på reklame, streaming og innholdsfilmer til SoMe. Selskapet holder til i Drammen og ble relansert i august 2022 etter å tidligere vært under Godt Sagt. 

De kan vise til over 15 år med erfaring og hjelper deg fra idé til produkt. Det meste innen film fikser Catapult. Dokumentarfilmer for norske Tv-kanaler har blitt produsert og de kan vise til flere kjente navn på kundelisten 
Drammen er også stedet hvor de har sitt studio på 50km2. Her kan de ta opp enkle snutter og avanserte livesendinger med forskjellig oppsett. 

På laget har de 7 dedikerte filmskapere som hver dag jobber med å fortelle små og store historier på vegne av kunder over hele landet. 
 

Lyng Markedsføring 

Else Storaas er utdannet skuespiller og elsker god kommunikasjon. Høsten 2022 startet hun Lyng Markedsføring. 
Siden 2018 har hun hatt ansvaret for innholdet til Søstrene Storaas i sosiale medier. Mange har trykket på følgeknappen, og spurt om råd.  Med den gode erfaringen fra Søstrene Storaas kan Lyng Markedsføring nå hjelpe bedrifter med den organiske veksten i Sosiale Medier. Organisk vekst er det ubetalte innholdet i Sosiale Medier. 

Gjennom rådgivning og kurs kan Lyng gjøre din bedrift enda bedre i det daglige arbeidet og øke din synlighet. 
Lyng Markedsføring har allerede rukket å holde kurs i regi av Kongsberg Næringsforum. 
 

Nila Indian Rendezvous 

Dr. Sakirat Waraich er utdannet tannlege og tidligere MasterChef deltaker i 2020. Hun malte lokalet ved knutepunktet på Kongsberg i en knallblå farge, og startet prosessen med å åpne en restaurant. Dette gav henne muligheten til å dele sin lidenskap for mat med resten av Kongsberg og høsten 2022 var det klart. 

Resultatet var en møteplass med moderne indisk matkunst. Den 14 oktober åpnet restauranten dørene med ordføreren og den indiske ambassadøren til stedet.  Bokstavene «n» og «i» i Nila representerer sameksistensen mellom det norske og indiske. Her går eldgamle indiske smaker og tradisjoner hånd i hånd med norske ingredienser.  

Vil du nyte indiske delikatesser til gullrekka på tv, tilbys det også take away. 
 

Altileie Kongsberg

Primært består virksomheten av utleie av ulike produkter for næringslivet og det private marked. Altileie har virkelig alt til leie. På deres hjemmeside får man vite at det kan lånes alt fra drill til Rolls-Royce. 

Du finner Altileie 13 km sør for Kongsberg og markedsområdet deres er hovedsakelig Kongsberg og omegn. At det er lokalisert utenfor Kongsberg betyr lite, når det er mulig å få produkter levert hjem på døra. 

De siste årene har filmbransjen fått øynene opp for Altileie Kongsberg. Oppdrag har stått i kø for å levere til norsk filmindustri. Sminke, toalett og kostymevogner innredet med inspirerende filmplakater har blitt levert til flere store filmproduksjoner. Under Kongsberg Agenda leverte Altileie også telt til butikkene i gata. 
Vi ønsker nye medlemmer velkommen
I tillegg til entreprenørvirksomhet eier Bever Holding en betydelig portefølje av næringseiendom i Kongsberg og resten av landet.
Catapult
Denne gjengen i Catapult Film har nylig blitt medlem hos oss i Kongsberg Næringsforum. Vi ønsker dem hjertelig velkommen til oss!
Lyng
Med sin gode erfaring fra Søstrene Storaas kan Else i Lyng Markedsføring nå hjelpe bedrifter med den organiske veksten i Sosiale Medier.
Nila
Dr. Sakirat Waraich er utdannet tannlege og tidligere MasterChef deltaker i 2020. Nå driver hun Nila Indian Rendezvouz i Kongsberg.
AltiLeie
AltiLeie leverte til GATA under fjorårets Kongsberg Agenda.