Vi ønsker nye medlemmer velkommen!

05.10.2022
Det er stadig flere som ser verdien av å være en del av fellesskapet i Kongsberg Næringsforum.  Siden forsommeren har vi fått flere nye medlemmer, og vi ønsker dem hjertelig velkommen til oss.
 

Børke Coaching

Menneskemøter og omsorg for andre har alltid vært viktig for Therese Børke. Hun ser ressursene og mulighetene i hver enkelt, og gleder seg nå til å hjelpe mennesker til å bli en bedre utgave av seg selv.

I 20 år har Therese Børke jobbet i barnehage. Nå eier og driver hun to barnehager. Det har hun gjort de siste 14 årene . I dag har hun ansvaret for 54 barnehageansatte, i tillegg til at hun nå har startet Børke Coaching. Her coacher hun èn-til-én og grupper, både privatpersoner og bedrifter.

Å fasilitere og holde foredrag for bedrifter og organisasjoner står også på blokka. Therese er utdannet førskolelærer og spesialpedagog. Innenfor coaching har hun utdanning som NLPcoach og Gestaltcoach, samt i gang med Gestaltterapeututdanning. 
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 1. mai i år.


 

Söderberg&Partners Wealth Management

Söderberg & Partners er Nordens største frittstående rådgiver, og tilbyr langsiktig formuesrådgivning. De har over 350 milliarder i sin portefølje for privatpersoner, bedrifter og stiftelser i Norden.

180 ansatte på kontorer forskjellige steder i Norge hjelper enkeltpersoner og bedrifter til å ta gode beslutninger i saker som har betydning for deres økonomi og liv. Dette er kjernen i deres tilbud.

Söderberg & Partners ble grunnlagt i Sverige i 2004 og nå åpner de kontor i Kongsberg sentrum. Ved å etablere seg i Kongsberg ønsker de å bidra til ytterligere vekst i regionen. De ser også på Kongsberg som et svært interessant område med tanke på verdiskapningen innen alt fra teknologi til eiendom. 
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 9. mai i år.


 

Kvadratera AS

Innenfor eiendomsbransjen finner vi Kvadratera. Selskapet driver med både kjøp, utvikling og utleie av næringseiendommer. Lokal forankring er viktig, og de jobber primært med prosjekter som ligger inntil en times kjøring fra Drammen. Det geografiske området de er involvert i strekker seg fra Kongsberg til Sandefjord, innom Drammen og videre til Bærum.

Kvadratera har flere næringseiendommer utleid i Kongsberg, og har en 50% eierandel i Toppen næringspark som er under utvikling. Kvadratera er stadig på utkikk etter nye investeringsmuligheter innenfor næringseiendom, hvor de også bistår med utvikling dersom salg ikke er aktuelt. 
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 9. mai i år.


 

NCC Building Norway avd. Viken Vest

NCC er et av Nordens ledende selskaper innenfor bygg, infrastruktur og eiendomsutvikling, og har totalt 13.000 ansatte. Avdeling Viken Vest holder til på Kjellstad Næringspark i Drammen, og har geografisk nedslagsfelt blant annet i Kongsberg.  

Kjellstad Næringspark, på 15.000 kvadratmeter, er Buskeruds første privateide BREEM-sertifiserte kontorbygg som NCC har utviklet. I juni 2021 startet NCC opp arbeidet med det nye tinghuset i Drammen på 3.600 kvm, som skal stå ferdig i 2023. I byggeperioden skal NCC blant annet oppnå en reduksjon 30 av klimagasser sammenlignet med referansebygg.  
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 10. juni i år.


 

Formue Norge AS, avd Kongsberg

Vårt andre nye medlem innen finans er Formue,. Et ledende selskap i Norden for uavhengig rådgivning mot formuende privatpersoner og familier. Selskapet ble etablert i 2000, og har rundt 125 milliarder kroner i sin portefølje.  Ca. 380 ansatte i Norge og Sverige jobber med å bevare og utvikle disse verdiene for kundene.  

Deres visjon er å gi kundene et rikere liv gjennom et tett kundeforhold og kartlegging av kundens situasjon sett opp imot hva man ønsker å oppnå med sine verdier. 
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 13. juni i år.


 

Varme & flis AS

For tiden er selskapet opptatt med å åpne i nye lokaler mellom Obs Bygg og Byggmakker rett utenfor Kongsberg sentrum. Varme & Flis er spesialister på vedfyrt varme, og her får du hjelp til alt fra planlegging til installasjon. De fører peis og peisovener fra Ildstedet som er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen.

I tillegg til å bistå deg med å holde huset eller hytta varm, tilbyr Varme & Flis også produkter innen flis og baderom fra Norfloor, en aktør som har vært i den norske flisbransjen i mer enn 40 år.  
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 27. juni i år.


 

Rippit aktivitetspark

Rippit aktivitetspark er lokalisert på Heistadmoen utenfor Kongsberg, rett ved Heistadmoen militærleir. Hovedattraksjonen er Norges feteste flowskate hall, i tillegg til en mindre hall med funbox, rails, verts og ramps. Her ligger forholdene til rette for å trene på din ollie, heelflip eller kickflip.

Rippit arrangerer også aktiviteter som blant annet barnebursdager, grottevandring, gruppeaktiviteter og teambuilding i fine omgivelser ved foten av Skrimfjellene. I tillegg tilbyr de overnatting i lokaler rett ved skatehallen. 
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 17. august i år.


 

Viken Ventilasjonsrens

Firmaet ble etablert i 2020, og som navnet beskriver driver Viken Ventilasjonsrens med rengjøring av ventilasjonsanlegg og filterbytter. De opererer hovedsakelig i en radius på to-tre timers kjøretur unna Kongsberg.

Regelmessig renhold av ventilasjonskanalene er viktig for effekten av anleggene, og om det suser i ventilasjonssystemet ditt er Viken Ventilasjonsrens klar for en hyggelig prat eller en gratis befaring. 
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 2. september i år.


 

Aktiv Kongsberg

Aktiv Kongsberg er et kjent navn hvis du har kjøpt eller solgt eiendom, og er et lokalkontor i eiendomsmeglerkjeden Aktiv Eiendomsmegler. Av hele 69 lokale franchisekontor, finner vi Aktiv Kongsberg med sine 7 ansatte lokalisert i Kongsberg sentrum. Her treffer du lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere.

Med fokus på kundetilfredshet, høy faglig kvalitet og profesjonell markedsføring vil de gi den optimale kundeopplevelsen.
I disse dager står Aktiv Kongsberg for blant annet salget av større prosjekter som Hellebækhagen og Kongsberg Terrasse. 
Medlem i Kongsberg Næringsforum fra 26. september i år.
Vi ønsker nye medlemmer velkommen!
Therese Børke leder Børke Coaching, og ble medlem i KNF i mai i år.
Söderberg
Sheila Mann, Henrik Prøsch og daglig leder Marit Mørdre i Söderberg & Partners Wealth Management
Kvadratera
Formue Norge
Varme og Flis
NCC
NCC Building Norway avd. Viken bygger blant annet nytt tinghus i Drammen.
Rippit
Fra Rippit Aktivitetspark på Heistadmoen
Viken Ventilasjonsrens
Aktiv Kongsberg
Aktiv Kongsberg