Vi ønsker Daniel velkommen til KNF

Torsdag 10. februar kunne vi ønske Daniel Fodstadhagen (31) velkommen til sin første dag som vår nye kollega i KNF.  Siden hele KNF-gjengen lå nede for telling med Covid ble oppstarten noen dager forsinket, men nå er Daniel i full gang med opplæring og nye oppgaver.

Skal ha fokus på medlemmene


Daniel skal som alle oss andre jobbe med mye forskjellig her i KNF.  Likevel er det noen hovedoppgaver som dere som medlemmer vil merke mer enn andre.  Èn av disse oppgavene er salg og markedsføring av KNFs arrangmenter og medlemskap i næringsforumet. Han skal også jobbe med å få flere til å delta på våre kurs og konferanser.  KNF har i lang tid hatt et ønske om en tettere dialog med medlemsbedriftene våre for høre hvordan vi kan bidra enda mere for dere, se på samarbeidsmuligheter og ikke minst ha en god oversikt over hvordan det står til med dere. Denne kontakten mellom KNF og dere skal Daniel bidra til å skape.

Handelskammertjenester (bl.a. eksportdokumenter) vil også være en av Daniels oppgaver, noe han har god kunnskap om fra sin tidligere arbeidsgiver Tolletaten.
 

Ser frem til å bli kjent med medlemsbedriftene i KNF


Daniel er opprinnelig fra Solbergelva, men har de siste seks årene bodd i Kongsberg med sin samboer. Før han kom til oss i KNF har han gått tre år på politihøyskolen, vært toller, vekter, jobbet i sportsbutikk i tillegg til at han har en fortid som reiseleder i «syden».

På «privaten» har han drevet med bandy på eliteserienivå og aldersbestemte landslag, men nå er det langrenn og friluftsliv han og samboeren bruker fritiden på. Før pandemien slo inn over oss var han også en svært reiseglad kar. - Verdien av opplevelser og reiseliv er kanskje det som treffer meg mest. Reising har siden jeg var reiseleder hatt en plass i hjertet mitt med blant annet turer til USA, Cuba, Afrika, Thailand, Mexico, skrev Daniel i søknaden sin.  Siden han i KNFs virke vil jobbe mye sammen med medlemmene våre i opplevelsesbransjen, er det en interesse som helt klart vil komme godt med.  De senere årene har han også utforsket områdene rundt Kongsberg både til fots og på ski. – Verdien av «dagene du husker tilbake til med et smil» er viktig mener Daniel, som ser frem til å bli kjent med medlemsbedriftene i KNF, og møte nye smil og ansikter.

- Vi er veldig glade for å ha fått Daniel med på laget, sier daglig leder Wivi-Ann Bamrud i KNF. Han tilfører oss noe nytt i form av en litt annerledes bakgrunn enn oss andre, han er ung og og ser kanskje ting med andre øyne og perspektiver, fortsetter hun.

Daniel er førstemann ombord av våre to nytilsettinger.  Han får følge av Tale Steiner i mai.
Vi ønsker Daniel velkommen til KNF
Daniel Fodstadhagen (31) er nyansatt i Kongsberg Næringsforum.