Vi har lagt store planer

01.09.2022
To ganger i året pakker vi i KNF sekken, låser døra på kontoret og drar i vei for å gjøre opp status for siste halvår og planlegge det neste.
Forrige uke var det tid for KNFs plandager igjen, og heldige er vi som har en kollega med romslig hytte på Tjøme. Med perfekt vær var den selvfølgelige plasseringen av møtebordet ute på den solfylte terrassen, og vi benket oss til med store blanke ark, gule lapper og sjokolade. Det er noe med å komme litt bort fra det vante.  Tankene flyter litt lettere, idéene sitter løsere og skuldrene blir litt lavere.
 

Vi prøver hele tiden å bli bedre


Tidligere i år gjennomførte vi en medlemsundersøkelse, og resultatene fra denne ble behørig diskutert.  På bakgrunn av undersøkelsen og dialog med dere medlemmer gjennom året har vi blant annet besluttet å opprette et forum for bærekraft, og vi vil opprette en ny fast spalte i nyhetsbrevet vårt. I «Uka oppsummert» skal vi sørge for at dere medlemmer blir bedre informert om hva vi i KNF jobber med gjennom året.  Startsskuddet for «Uka oppsummert» går fredag 9. september, og vi håper den blir godt mottatt der ute.
 

Kompetanseheving og nettverksbygging


Vi vil også legge betydelig innsats i kurs og kompetanseheving. I den nylig vedtatte handelsstrategien for Kongsberg er første punkt i tiltaksplanen å utarbeide en kompetanseplan for bransjen med spesifiserte kompetansemål med fokus på digitalisering og kundereisen.  Allerede nå vil vi i samarbeid med bransjen kartlegge behovene og sette opp en plan for gjennomføringen.  Vi planlegger også flere nye kurs innen økonomi og ledelse, i tillegg til at noen av vårens kurs fortjener en reprise.

Mange av dere medlemmer synes nettverksbygging er viktig.  Derfor har vi satt speed dating, frokostmøter og ny giv i flere forum på timeplanen denne høsten.  Mer om dette kommer i nyhetsbrev i tiden som kommer.
 

Rydding i eget hus


Internt har vi også litt å ta tak i. Siden forrige plandager har vi fått to nye kollegaer, og flere ansvarsområder er avklart og mere effektive arbeidsstrømmer skal innføres.  
 

Vi rakk å kose oss litt også


To dager går fryktelig fort, spesielt når alt ligger til rette for idémyldring og konstruktive diskusjoner. Men vi rakk en liten badetur i sjøen, en omgang kubb med tidvis høy temperatur og ikke minst deilige måltider og mye latter.
Vi har lagt store planer
Med store blanke ark, gule lapper og fargerike tusjer var det duket for to kreative dager på Tjøme.
Badebilde
Noen kastet seg til sjøs med stor iver, her representert med Daniel og Tale.
Landkrabber
Andre foretrakk en litt mere forsiktig tilnærming til det våte element...
Kubb vinnerlag
Kubbmesterskapets vinnerlag. Banens beste til høyre på bildet (i all beskjedenhet).
Kubb damelag
Det gikk ikke like fint for det andre laget... Stemningen ble tidvis litt amper, noe som førte til enkelte skumle episoder.
Måltid
God mat å drikke hører med til vellykkede plandager