Vi får stadig nye medlemmer

17.02.2023
Flere og flere bedrifter finner veien til KNF.  Denne uke presenterer vi to av de nyeste medlemmene våre, og ønsker dem hjertelig velkommen!

Dag Arne Nilsen avd. Kongsberg 

Historien starter i 1986 med en bestått svenneprøve av Dag Arne Nilsen og oppstart av eget firma. Oppdragsmengden økte med godt rykte som gode og seriøse håndverkere og stadig flere ble ansatt. Resultatet av dette er i dag Vestfolds største murmesterbedrift. 

I 2010 så man behov for en murmesterbedrift i Kongsberg-området. Da startet Dag Arne Nilsen en avdeling på Kongsberg i samarbeid med Steffen Hope og PK-Hus. Hope er fortsatt daglig leder.  Skal du på besøk til Dag Arne Nilsen avd Kongsberg finner du de i Bingeplassveien 2 i Kongsberg Næringssenter.

I dag teller de 35 medarbeidere og ønsker flere. En markant oppgang i oppdragsmengden og etterspørsel av deres tjenester gjør at de nå ser etter 10 nye medarbeidere. 

Utvikling, nye produkter og metoder setter de høyt på listen. Samtidig som de forsøker å bevare gamle håndverkstradisjoner, alt fra kalkpuss til rehabilitering av gamle fasader og piper.  Avdelingen på Kongsberg tilbyr de aller fleste tjenester innen mur, flislegging og betong. Listen på tjenester under hver kategori er lang. Innen mur utføres alle typer arbeid. Fra det eldre og tradisjonelle til det siste innen materialer og nye løsninger. 

Når vi kommer til flis, snakker vi både store og små oppdrag. Gjennom samarbeid med andre håndverkere kan du få alt fra standard flislegging til komplette våtrom. Ingen jobb er for stor eller for liten når vi kommer til betong. I de senere årene har avdeling opparbeidet et eget team med forskalingssnekkere som utfører jernbinding, forskalling og støping. 
 

I balanseklinikken 

I BALANSEKLINIKKEN ble startet av Elin Snaprud i 1999 under navnet I BALANSE – utvikling – helse – helhet. Som navnet tilsier har klinikken 3 grunnverdier: utvikle seg selv, ta vare på egne helse og se kroppen som helhet. I desember 2022 kom Arne Christofer Lier inn og ble en del av teamet for å styrke klinikkens grunnverdier. Navnet ble da endret til I balanseklinikken. 

Arne Christofer er utdannet muskelterapuet og massør, og tilbyr en rekke behandlingsformer rettet mot utfordringer i muskler og ledd. Disse behandlingene er blant annet muskelterapi, klassisk massasje og avspenningsmassasje. Muskelterapi er en kombinasjon av flere behandlingsteknikker hvor en går dypere til verks i muskulaturen. Basert på funksjonstester og bevegelighetstester settes det sammen et opplegg hvor man kombinerer idrettsmassasje, triggerpunktbehandling, terapeutisk stretching/tøyning og vakuumbehandling.
Fullstendig oversikt over behandlinger og tilbud finnes selvfølgelig på deres hjemmeside www.ibalanseklinikken.com. 

Elin Snaprud tilbyr coaching, aromaterapi, soneterapi og kurs, samt arrangerer en rekke retreats sammen med Arne Christofer gjennom www.retreateiser.com.  I 2023 er det mulig å være med på tre retreats til Kreta. De to første er i vår og tidlig sommer. Den tredje er til høsten. Du vil bo på idylliske strandhoteller blandet med vakker gresk natur, sol og bad, vandreutflukter, deilig gresk mat og ikke minst de gode menneskemøtene.  I disse vakre omgivelsene er det også en agenda. Du får servert temasamlinger og daglig klasser med mindfullness, yoga og nevromotorisk trening. Her handler det om å senke skuldrene, øke indre kontakt og ro. En vil også ha mulighet til å unne seg muskelmassasje og coaching etter eget behov.
 
Vi får stadig nye medlemmer
I balanse klinikken er en av KNFs nærmeste naboer.
DANK Flis
Dag Arne Nilsen avd. Kongsberg hjelper deg med det aller meste innen flis, mur og betong.