Vi er endelig i gang med årets besøkskampanje!

02.06.2023
Nå snurrer sommerkampanjen vår på sosiale medier! Vi håper dere gleder dere like mye som oss, for dette er tross alt deres kampanje – Laget for dere, med dere :)
Klokken 19:00 1. juni, kunne man se den aller første posten på Instagramkontoen “kongsberg.no” og Tiktok-kontoen “Opplevkongsberg”.  Dette er det første av hele 30 innlegg som vil rulle ut de neste to månedene. I tillegg har vi rustet opp landingssiden som forteller om alt du kan se og gjøre i Kongsberg.  

Se siden her: https://www.kongsberg.no/se-og-gjore/  

Det er absolutt verdt å titte innom denne siden med jevne mellomrom, for det kommer nemlig hele åtte spennende sommerartikler med turtips, skjulte perler og mye, mye mer! 
 

Målsettinger 


Kort fortalt er det overordnede målet å øke sommertrafikken hos lokale aktører ved å trekke folk til byen. Gjennom godt innhold og spennende tips, skal vi vekke interessen for Kongsberg som reisemål. Både for dagsturer, helgeturer og lengre opphold.  
 

Lokal stolthet – Vi er faktisk ganske gode, Kongsberg! 


Et annet effektmål vi håper å få ut av kampanjen, er økt lokal stolthet. I de seks dagene Travitude Media har vært ute og filmet, har de opplevd å møte blide ansikter, stolte butikkeiere og serviceinnstilte Kongsbergfolk. Vi håper denne driven fortsetter inn i det vi velger å kalle tidenes Kongsbergsommer! 
 

Klarer vi denne utfordringen sammen? 


Første juni hadde vi 1224 følgere på Instagram. For å gjøre det litt ekstra gøy for alle dere medvirkende aktører, har vi satt oss som mål å nå 2000 følgere innen 1. august. Tror dere vi klarer det sammen? Hvis du ikke allerede følger oss, gå inn og gjør det her nå  

Instagram: https://instagram.com/kongsberg.no 
 
Selv om følgerantall ikke er det viktigste vi ser på, så er det rett og slett litt moro å ha noe konkret i titte på. Er dere klare? Følg selv, tips kona, mamma, søstera, kollegene og alle du møter ute.  
Vi er endelig i gang med årets besøkskampanje!
Nå er årets besøkskampanje i full gang på Instagram og TikTok.
Wakeboard
Kampanjen skal vise frem alt du kan gjøre i Kongsberg i sommer.