Vafler og store planer i Forum for Byliv

19.01.2024
9.januar var det duket for årets første Forum for Byliv. Med et stappfullt møterom hos oss på Kirketorget og rykende ferske vafler på bordet, hadde vi agendaen klar; vi skulle lande og låse Aktivitetsplanen for Byliv 2024!
Denne har vi brukt en god del tid på å sammenfatte i samarbeid med våre medlemmer innenfor handel, servering og opplevelser. Planen har nå blitt sendt ut og har som mål å samle, og synliggjøre alt som skjer i byen vår- alt fra store arrangementer, til skoleferier og avvikende åpningstider. Det har også blitt lagt inn noen eksterne arrangementer som vi tror kan påvirke bylivet i Kongsberg i en eller annen form.
Kalenderen er laget for medlemmene våre, og vi i Bylivsgjengen har stor tro på at dette både kan bli et nyttig verktøy i hverdagen, og en plan vi kan videreutvikle i årene som kommer.
 
2024 byr på mange fantastiske arrangementer i Kongsberg: 400års jubileet, K-Games, Jazzfestivalen, Kongsberg Agenda og Elvelangs - for å nevne noe.

Som et ledd i jobben med å stå sammen som et samlet byliv, kom Jazzen innom møtet for å fortelle kort om hvordan de tenker å samarbeide med byen under Jazzfestivalen i år.  
Olav Bjella Stavn, arrangør av Snowstock, tok også turen for å fortelle om K-Games i Hannibalbakken i anledning 400-årsjubileet. Tanken med å gjenåpne Hannibalbakken fra 1926 er å gjenskape folkefesten og skape nye idrettsøyeblikk på historisk grunn. Det vil bli arrangert konkurranser innen blant annet hopp, alpint, snowboard og freeski.
Hold av lørdag 9.mars, dette kommer til å bli en folkefest!
Les mer om K-Games her..

To timer gikk fort, men jammen fikk vi både mye info og utrettet en hel del takket være fantastisk oppmøte og innslag denne morgenen.  Vi gleder oss til å ta medlemssamarbeidet til nye høyder i 2024!

Neste Forum for Byliv er 28.mai, klikk her og meld deg på allerede nå!
Vafler og store planer i Forum for Byliv
Alt klart til å ta i mot den store bylivsgjengen