Uka oppsummert

08.03.2024
Ukas happening; Linn fylte "førr"!

Denne uka oppsummert blir ikke så lange greiene...  

Onsdag kveld satte Tale og Sverre nesa mot Austin, Texas med noen av våre Agenda-partnere for å se og lære av de beste på teknologifestivaler.  En utfyllende rapport fra dem kommer neste uke - det er bare å glede seg!  Wivi-Ann sitter hjemme med nesa i bandasje etter nok en operasjon.  Vi ønsker henne riktig god bedring, og håper å få henne tilbake på kontoret innen slutten av neste uke.
 

Men noe har da skjedd alikevel :)

Mandag inviterte NSU til fagsamling i Oslo Handelstands Forening sine lokaler midt på Karl Johan. «Bylivsgjengen» Tale og Anette tok turen for å hente inspirasjon og utveksle ideer og erfaringer med andre byer i landet.

Onsdag kveld inviterte Jazzen til et bypartner-event på Steinhuset, med mål om å få til et tettere samarbeid med næringsaktørene i byen i uke 27. Anette var KNFs utsendte.  Festivalsjef Ragnhild Menes tok deltagerne gjennom et sammendrag av festivalens 60 års lange fartstid, etterfulgt av et lite musikalsk innslag av «særingjazz». Kvelden ble avsluttet med en workshop på bordene der vi diskuterte og kom med innspill til hvordan byen og Jazzen kan samarbeide i år. Med god steming i rommet ble det ble spilt inn alt fra flytting av billettluke til partnerpakker og skilting på engelsk. Bra initiativ!

Torsdag var det feiring!  Selv om vi ikke var så mange på kontoret, så ble det bursdagsfest for Linn som fylte 40.  Ballonger, bobler, gaver og kaker er en selvfølge, og Irene disket opp med deilig lunsj til oss.  Jubilanten var strålende fornøyd med oppvartingen :)

Vi avslutter uka med å gratulere alle bra damer der ute med kvinnedagen, og ønsker både kvinner og menn en riktig god helg.  Husk at det skjer store ting i Hannibal denne helga - har du ikke andre store planer så anbefaler vi at du tar turen til årets store skifest.
Uka oppsummert
Linn Kristin Djønne fylte 40 denne uka :)
NSU Byvandring
Tale og Anette var på NSU fagsamling med byvandring.