Uka oppsummert

09.02.2024
Ikke før hadde Wivi-Ann kommet hjem fra sitt feriecruise til Antarktis (!), så pakket både Irene og Sverre snippesken og fartet avgårde til henholdsvis Thailand og Østerrike.
Vi som sitter igjen på Kongsberg skal ikke underslå at vi er bittelittegrann misunnelige på våre globe-trotter kollegaer mens vi jobber på som vanlig :)

Tale var med i juryen når Kongsbergs beste ungdomsbedrift skulle kåres denne tirsdagen.  Det var podkasten Face2Face som trakk det lengste strået blant hele ni nytenkende bedrifter på Kongsberg videregående skole.

Onsdag møtte Tale og Anette representanter fra kommunen og bygg- og eiendomsbransjen for å spikre dato for årets Boligdag, og starte planleggingen. Når denne dagen går av stabelen fylles gatene i sentrum med stands, demoer og aktiviteter som er boligrelatert - både for store og små. Målet er å tilrettelegge for økt tilflytning, og stimulere til aktivitet i boligmarkedet.  Selv vi ikke var så mange rundt bordet denne ettermiddagen, så skortet det ikke på innspill til hverken aktiviteter eller forslag til aktuelle aktører. Og dersom bare et fåtall av innspillene blir gjennomført, vil Boligdagen 2024 bli både spennende og veldig variert. Tradisjon tro vil den gå av stabelen i september,  og i år faller den på samme dag som Elvelangs.  Så hold av lørdag 21. september!  

Kongsberg Næringsforum er meningsbærer for våre medlemmer, og da er det viktig å ha god kontakt med kommuneadministrasjonen og våre folkevalgte.  Derfor er det supernyttig, hyggelig og konstruktivt at ordfører Line Spiten hver måned inviterer oss til en prat på kontoret.  Torsdag denne uken tok Wivi-Ann, Linn og Berit turen over torget for å planlegge felles aktiviteter med kommunen, diskutere næringspolitiske aktuelle saker og snakke litt om løst og fast som rører seg i Kongsberg. 

Visste du forresten at KNF også er et handelskammer?  Berit har hatt ansvaret for handelskammertjenestene i ensom majestet de siste månedene, men nå får hun Anette ombord.  Derfor brukte de ukas siste arbeidstimer til en gjennomgang og opplæring av Anette om hvilke oppgaver som ligger i handelskammeret.  Hvis du også er litt usikker på hva et handelskammer gjør, så kan du jo lese litt mere om det her..
Uka oppsummert
Det er alltid både hyggelig og nyttig å treffe ordføreren til en uformell prat.
Irene på ferie
Irene ligger til lading i Thailand om dagen...
Sverre på ferie
Sverre koser seg i de Østerrikske alper denne uka.