Uka oppsummert

02.02.2024
Denne uka har flere av oss svingt malerkosten, i tillegg til alt annet som skal gjøres :)  Hyggelige omgivelser, gir bedre humør, som gir større arbeidslyst.
Endelig har vi humpet oss over i februar, fått litt lysere ettermiddager og for øyeblikket mildere vær enn hva vi har vært vant til.  Det gjør livet enda litt lysere for oss her i KNF.  

Årets første gründerkveld ble en suksess. Med over 30 unike grundere i rommet, ble Gamle Norge Pub tirsdag kveld en kul oase for erfaringsdeling, idèmyldring og nettverksbygging.  Neste arrangement vil finne sted i uke 25, under selveste Kongsberg Agenda. Da er det AKARI som skal i ilden. Vi har også blitt flinkere til å synliggjøre vår deltakelse på ulike arrangementer, derfor hadde vi både logoeksponering i forkant av arrangementet og fysisk på plass i lokalet.

Noen husker kanskje "Spis for 100,-" som ble arrangert i byen for noen år siden?  Dette arrangementet blåser vi støvet av i år og kler det i ny drakt - «Spis Ute-uka»!  I mange andre byer er dette et veletablert arrangement som gjennomføres med stor suksess år etter år.  Med et så stort mangfold av serveringssteder som vi har i byen, er det klart at vi også skal henge oss på!  Torsdag trommet derfor Anette sammen representanter fra hotell- og restaurantbransjen til et lite arbeidsmøte for å lage en kjøreplan.  Som sagt, så gjort- og på en snau og effektiv time ble det landet alt fra logo, til prisbudskap og praktisk gjennomføring. "Minst én rett til maks 150,-" blir budskapet i arrangementet, så her er det duket for en kulinarisk opplevelse til en billig penge!
 
Ta turen innom spisestedene i vinterferien, for det er i uke 9 «Spis Ute-uka» går av stabelen i Kongsberg!

Vekst i Kongsberg jobber blant annet med å øke attraktiviteten til Kongsberg som studentby.  I den sammenheng kjører vi i disse dager en spørreundersøkelse til alle studentene på USN og Fagskolen som går på hvordan de trives som studenter i Kongsberg by. Resultatene skal brukes til målrettede kommunikasjon- og fysiske tiltak for å bedre trivselen, og øke søkertallene av nye studenter. Kommer studentene til Kongsberg, så er det også større sjanse for at de blir værende også etter studietiden.
Uka oppsummert
Grunderkveld
Mange kom til Gamle Norge Pub for å være med på Gründerkveld
Linn pusser opp
Linn i full gang med å friske opp kontoret!