Uka oppsummert

15.12.2023
Nå er det julestri både her og der for oss i KNF.  Selv om vi ikke baker og vasker så mye her på Kirketorget 4, så er det mye annet som skal gjøres før jula ringes inn!
Det er så rart med førjulstida.  Alt må liksom være klappet og klart før vi kan senke skuldrene og lulle oss inn i julefreden.  Men hvert år viser det seg at det vi ikke rakk, det ligger trofast og venter på oss de første januardagene og sjelden eller aldri har noen tatt skade av det :) 

Så kos deg i resten av adventstida - det du rekker, det rekker du.  Det du ikke får gjort - se, det kan du ta deg av når vi bikker nytt år.

JAZZBESØK
Onsdag ruslet Anette og Tale ned til Ketil på Jazzen for å snakke om løst og fast for å sikre god dialog inn i 2024. Det er alltid hyggelig å treffe Jazzen, og ekstra gøy å få hilse på i nye lokaler på Steinhuset. Jazzen stiller på neste forum for byliv 9. Januar for å superkort fortelle hvordan de ønsker å involvere resten av byen i festivalen på en god måte. Sett av datoen!

AUTOSTRADA – Bilparadis til Fiskumparken!
Torsdag fikk Anette, Wivi-Ann og Tale oppleve det sistnevnte beskriver som bilhimmelen. Autostrada Kongsberg inviterte nemlig inn til «førpremiere» av sine splitter nye lokaler med fullskala Mercedes-Benz anlegg! Dette var merkevarebygging av høy klasse, hvor opplevelsen startet allerede fra du svingte inn på plassen. Vi gleder oss til å følge med på utviklingen og jubler over det nye tilskuddet som nå deler Fiskumparken med blant annet Utleiepartner og Expandia. Om vi kjøpte firmabil? Det er mulig Tale beskjedent reserverte en Gelenderwagen…

NOV-samling hos KNF 
Etter en lengre tids pause har Wivi-Ann tatt initiativ til å revitalisere NOV-samarbeidet.  NOV består av næringsforeningene i Drammen, Asker, Bærum, Modum, Ringerike og Kongsberg, og vi deler en rekke interesser i regional sammenheng.  Nå er det blant annet oppløsningen av Viken og tilbakeførelsen til "gamle" Buskerud som opptar oss alle.  

Det har vært mye annen "siste før jul"-møtevirksomhet på huset også.  Kongsbergskolens styringsgruppe var samlet her på tirsdag morgen, Forum for Bygg, Anlegg & Eiendom hadde siste samling før jul og styret i KNF avsluttet 2023 med et innholdsrikt møte med gode refleksjoner.
Uka oppsummert
Autostrada
Det er vel denne Tale pent la inn en reservasjon på. Hentes en eller annen gang i (fjern) framtid :D
NOV
For første gang på aldri så lenge var lederne i NOV samlet rundt samme bord. Fra v.: Steinar Bustad fra Asker, Rune Kjølstad fra Drammen, Martin Kaggestad fra Modum, Terje Dahlen fra Ringerike og vår egen Wivi-Ann.