Uka oppsummert

08.12.2023
Med drøye to uker igjen til jul, er det mye som skal oppsummeres, avsluttes og avklares.  Ikke minst skal 2024 planlegges så langt det er mulig.  Det sier seg selv at da flyr dagene på kontoret avgårde i rekordfart, og ordtaket "som julekvelden på kjerringa" blir høyst relevant ;)  
Søndag inviterte KNF til julegrantenning på Kirketorget i 14 bitende kalde grader. Selv om Guttemusikken med sine instrumenter måtte melde pass på grunn av kulden, klarte fakkeltoget, barne- og ungdomskoret ved kammerkoret og nissens medhjelpere å sette oss i skikkelig julestemning. En stor takk til alle som bidro med godteri til nissens godteposer – de som ble til overs går til Kirkens Bymisjon, Krisesenteret og Flyktningmottaket på Raumyr.

KNF har faste avtaler med ordfører Line Spiten en gang i måneden.  Torsdag var det tid for vårt andre møte etter valget.  I disse møtene diskuterer, avklarer og informerer vi hverandre om smått og stort.  Denne  gangen var det kommunebudsjettet som fikk mest fokus, og vi tok en titt på årshjulet og hvilke arenaer og arrangementer som kommer fremover.  Det ble også tid til en oppsummering av "Pølser og politikk" som vi arrangerte for et par uker siden, og hvor mange  av våre medlemsbedrifter deltok sammen med et knippe politikere fra det nye kommunestyret. Vi så på hvilke saker som fikk størst oppmerksomhet der, hvilke saker som bør prioriteres fremover, og hvordan skal vi jobbe sammen om å løse dem.

Har du forresten fått med deg kongsberg.no's julekalender på Facebook?  Hver dag legger Glenn ut en liten "reel" i kalenderluka, og gir deg en liten dose førjulsstemning og inspirasjon til julehandleturet i Kongsberg sentrum.
Uka oppsummert
Julestemningen var til å ta og føle på når granen ble tent på Kirketorget 1. søndag i advent.
Julegave - sjokolade
Ingenting er som å få en hel bøtte med sjokolade levert på døra før jul :)
Fakkeltog
Mange trosset kulda og ble med i fakkeltoget fra Lågdalsmuseet til Kirketorget forrige søndag.