Uka oppsummert

17.11.2023
En allsidig og variert uke er over.  Mye tid har gått med til Agenda-jobbing, men den daglige driften her hos oss rusler og går som vanlig.
Denne uke kom både mørketidsbelysning og julegater opp i sentrumsgatene, og nå vi venter bare på litt «melisdryss» så vi får skikkelig julestemning.  Det er faktisk ikke så mange som vet at det er KNF som står for julepyntingen, men det er Irene her hos oss som sørger for at desembergatene lyses opp hvert år.  Dersom du kan tenke deg å bidra i spleiselaget som julegatene er, men ikke fått faktura fra oss, vennligst ta kontakt med oss i KNF. Vi trenger hver krone vi kan få inn.

Når man kjører gjennom Drammen kan de fleste ikke unngå å se Drammen havn og alle bilene som til tider står der på rekke og rad.  De fleste bilene settes på tog og transporters videre rundt om i landet fra et direktespor inne på kaia. Denne uken fikk vi besøk av Ingvild Sedahl fra Drammen Havn som ga oss et innblikk i hvordan denne havnen  driftes, og hva den betyr for næringslivet i vår region. Med tanke på både miljø, effektiv drift og samhandling er Drammen havn en mulighet som vi tror mange bedrifter ikke tenker på i hverdagen når de skal transportere varer inn og ut av Norge. Konklusjon av møtet ble at vi arrangerer en presentasjonstur til havna for å se og lære, og da vil vi inviterer dere som medlemsbedrifter med på besøket. Mere informasjon kommer utover vinteren!

Ellers går dagene med til mange små og store gjøremål.  Vi legger siste hånd på neste års budsjett, og bruker krona på hver side for å få til så mange spennende aktiviteter som mulig i 2024.  KNF holder jo også på med en rekke oppgaver, som for eksempel handelskammertjenester, sentrumsgavekortet (som er den perfekte julegaven) og henvendelser fra besøkende i byen, og alt dette krever sitt.

Anette og Glenn, våre to relativt ferske kollegaer, begynner å bli husvarme, og vi som har noen år på baken i KNF prøver å gjøre vårt beste for at de skal komme godt i gang!
Uka oppsummert
Julegater
Julegatene og mørketidsbelysningen er på plass.