Uka oppsummert

27.10.2023
Noen uker preges mer av skrivebordsarbeid enn andre.  Dette har vært en sånn uke for oss på Kirketorget. 
Med rumpa plantet godt i stolen foran skjerm og tastatur har vi blant annet tygget oss gjennom kommunikasjons- og møteplaner, budsjettarbeid, vi har utstedt ATA-carneter og sertifisert opprinnelsesbevis.  Irene har hatt den noe uvanlige oppgaven med å teste fakler, og startet forberedelsene til julegrantenninga som ikke er så langt unna.  

Sjefen sjøl, Wivi-Ann, har vært under kniven denne uka, så fra den fronten har det vært uvanlig stille.  Men fra neste uke er hun tilbake for fullt.
 

Men vi har ikke bare sittet på kontoret

Mandag kveld og tirsdag morgen arrangerte vi lynkurs på Teams i «Hvordan ta imot digitale sentrumsgavekort». Digitale gavekort kommer til å bli mer og mer brukt i tiden som kommer.  Det er enkelt å kjøpe, og praktisk å bruke siden de fleste alltid har med seg telefonen i lomma. Alle ansatte i butikker og serveringssteder MÅ kunne ta i mot det digitale gavekortet for at kunden skal legge igjen pengene hos nettopp din bedrift! Informasjon og opptak av kurset sendes ut i løpet av kort tid.

Onsdag ettermiddag satt Berit som et tent lys i Sølvsalen og fulgte presentasjonen av kommunedirektørens forslag til budsjett for Kongsberg kommune 2024.  Som så mange andre, så kjenner også kommuneadministrasjonen at det er trangere tider, så de helt store krumspringene vil vi nok ikke se fra kommunen neste år.  Nå skal vi sette oss ned å se nøyere på tallene, og vurdere hvordan de eventuelt vil påvirke våre medlemmer i næringslivet.
 

Bli med på konkurranse

Kongsberg Næringsforum drifter byens felles nettside, www.kongsberg.no.  Den "kles om" fire ganger i året for å representere de tydelige årstidene vi er så heldige å ha her i Kongsberg, og nå inviterer vi til fotokonkurranse der du kan sende inn dine magiske vinterbilder fra hele kommunen.  Les mer om konkurransen her..

 
Uka oppsummert