Uka oppsummert

22.09.2023
Dramatisk start på uka for KNF...
Vekst i Kongsberg satsingen hadde styringsgruppemøte mandag 11.september. Gjennomgang av resultater og fremtidige fokusområder sto på agendaen. Nye medlemmer av styringsgruppa er Dana Ali fra hotell 1624, Kjerstin Johannesen fra Stortorvet og Ørjan Stengelsrud fra KDA.  Ørjan er også ny styreleder i KNF.

Søndag som var fylte Sverre 50 år!  Mandag var det kake og gaveoverrekkelse, og vi ønsket jubilanten hjertelig velkommen inn i de voksnes rekker.

Ukas dramatikk utspant seg mandag ettermiddag når hele kloakkanlegget vårt var potte tett!  Takk til KKE som kom oss til unsetning og sørget for at trengende KNF'ere kunne se resten av uka lyst i møte ;)

Tirsdag morgen stakk Tale bort på en kaffekopp hos Geir Aage og Ole-Eirik for en liten hotellomvisning og uhøytidelig statusoppdatering. Tale håper på å kunne bli enda flinkere på å «svinge innom» medlemmene i ny og ne.

Neste år går husleiekontrakten vår her på Kirketorget ut, og denne uka hadde Wivi-Ann og Irene en prat med KKE som eier lokalene våre for å snakke om hva vi gjør videre.

Onsdag tok Sverre og Berit turen til ItumX og Keith Johansen og Lars Martin Lund.  Det er alltid hyggelig å besøke medlemmene, og ikke minst er det nyttig å lære mer om hva hver enkelt driver med. ItumX sier de bare lager nettsider, men vi skjønte fort at det er komplekse systemer som ligger til grunn.  Vi lærte også at de har mye bredere kompetanse enn vi var klar over, og vi er sikre på at vi kan finne flere gode samarbeidsprosjekter.  

Torsdag møtte Wivi-Ann styringsgruppa for Teknologidagene.  Vi gleder oss til å kunne invitere barn og unge til en innholdsrik uke 45.  Teknologidagene er en del av Kongsbergskolen, og har vært arrangert i snart 25 år!
 
Uka oppsummert
Her var det potte tett!