Uka oppsummert

15.09.2023
Med Irene og Tale på ferie og Sverre på konferanse i Oslo, ble det noen stille dager på kontoret for Wivi-Ann og Berit.
Men selv om bare Wivi-Ann og Berit har hatt det stille på kontoret, har det ikke vært en avslappende uke.  Derimot ble det god tid til konsentrert jobbing.  Tastaturene våre har fått ungjelde for mindre møtevirksomhet enn vanlig, og brillene har nærmest dogget foran skjermen.  Det har handlet om mye om valget, og arbeidet med Kongsberg Agenda 2024 er i full gang!
 

Sverre har blitt inspirert

Onsdag og torsdag deltok Sverre på Social Media Days. Det var en inspirerende og lærerik konferanse over to dager der ledende fagfolk fortalte om de mest relevante temaene innen bruk av sosiale medier.  Dette fagfeltet endres svært raskt, og det er viktig å holde seg oppdatert.  Spesielt interessant i år var bruken av AI i kommunikasjon og markedsføring,  og foredraget "Unges Medievaner".
 

Høstens første møte i Industrilederforum/Kongsberg teknologiklynge

Fredag formiddag møttes deltakerne i Industrilederforum og Teknologiklyngen.  På agendaen denne gangen var bla. informasjon fra kommunedirektør Per Morstad om hvordan kommunen jobber med budsjett, og han tok med seg tilbakemeldinger fra industrien om hva de mener er viktig for å skape vekst i kommunen vår.

Agenda, Kongsberg 400 og oppfølging av andre viktige saker som «to tog i timen» og Notodden lufthavn stod også på lista over sakene i første del av møtet.  En statusrapport på hvordan det går med de ulike utviklings- og samarbeidsprosjektene som Teknologiklyngen følger opp var på siste del av den innholdsrike sakslista.
Uka oppsummert
Kommunedirektør Per Morstad fylte 60 år fredag, og ble behørig gratulert under årets første møte i Industrilederforum/Kongsberg teknologiklynge. 
SoMe Days
Sverre var på Social Media Days onsdag og torsdag denne uken.