Uka oppsummert

08.09.2023
Den første høstuka er unnagjort.  Huset vårt blir pynta til byjubiléet, mens vi jobber på innenfor veggene :)
Noen av dere har kanskje lagt merke til at det kryr av folk rundt veggene på Kirketorget 4?  De par siste ukene har flinke malere vært i full sving med å friske opp huset vårt for å gjøre det fint til byjubiléet.  Vi er svært fornøyd med ansiktsløftet som er på gang :)
 

Mange gode innspill til Agenda

Wivi-Ann har brukt store deler av uka på evalueringen av Kongsberg Agenda 2023.  Samtidig har vi alle begynt på planelggingen av neste års gjennomføring.  Det evalueres på mange måter; alt fra generelle spørreundersøkelser til én-til-én-møter med arrangører og samarbeidspartnere.  Selv om vi bruker strukturerte intervjuskjemaer som vi benytter for å sikre at vi er gjennom de viktigste punktene, opplever vi at det stadig vekk dukker opp nye gode innspill til hvordan vi kan gjøre Agenda enda bedre!

I tillegg til å evaluere med våre leverandører, samarbeidspartnere og arrangører er vi også i gang med å se på, og eventuelt justere finansieringsmodell, partnerstrategi og ikke minst de ulike konseptene.  Har du noen refleksjoner eller innspill du vil gi oss er det alltid rom for å ta kontakt!
 

Vi blir stadig bedre kjent med medlemmene våre

Onsdag hadde Irene fornøyelsen av å bli nærmere kjent med et av våre medlemmer, Agaia. De jobber med utvikling og vedlikehold av uterom, og har blant annet ansvar for Kongsberg Teknologipark sine uteområder.  Agaia har mange spennende prosjekter som det kan være aktuelt å samarbeide om i fremtiden.
 

Stor interesse for tall

Rundt 25 personer viste stor interesse for sommerens besøks- og kommunikasjonstall når KNF og Vekst i Kongsberg hadde invitert til frokostmøte denne torsdagen. Et bredt utvalg av byens butikker, industri, kommune og øvrig næringsliv møtte opp til en interessant og innholdsrik time med mye informasjon, og det var mange spørsmål fra de fremmøtte. Det er tydelig at det er stor interesse for hvor mange som besøker Kongsberg i sommermånedene.
 

Vi gleder oss til å invitere ungdommen til Yrkesmessa

Torsdag ettermiddag hadde Irene møte i prosjektgruppen for yrkesmessa, som gjennomføres 19. oktober.  Messa er for elever på 10. trinn, enkelte grupper på videregående skole med flere. I møte ble det snakket om livslang læring, at det finnes flere veier til høyere utdanning og at veien via yrkesvalg kan være en vei å gå.  Det viktigste budskapet er at eleven selv må eie prosessen med å velge!
Uka oppsummert