Uka oppsummert

25.08.2023
Denne uka har vært svært innholdsrik.  Vi deltatt på alt fra åpning av pølsemakeri til valgdebatt.

Vi har startet planleggingen av Kongsbergkonferansen

Nytt av året er at KNF, Vekst i Kongsberg og Kongsberg Kommune går sammen om å arrangere dette årlige arrangementet. Tidligere har Kongsbergkonferansen vært et rent Vekst i Kongsberg-initiativ, men nå samler vi alle gode krefter for å lage et topp arrangement.  Kongsbergkonferansen går av stabelen torsdag 9. november (uke 45).
Tematikken vil som alltid ha en rød tråd rundt byutvikling, og hensikten er å spre kunnskap og engasjere alle byens innbyggere og næringsliv til å bidra til et attraktivt Kongsberg.
 

Gausdal med supert åpningsstunt!

Torsdag 24. august åpnet Gausdal Landhandleri offisielt dørene i Kongsberg.
Vi var selvfølgelig innom for å gratulere og overrekke blomst. Utenfor lokalet møtte vi en haug med folk.  Håndtverkere, lærlinger, pensjonister, damer, menn, unge og voksne. Lite visste vi at de fleste skulle gå ut igjen med minst ÉN lik ting i hånda.

Aldri har vi sett så mange mennesker gå rundt med kost! Gausdal hadde nemlig valgt å kjøre åpningsstunt med tilbud på kost til 1 krone. 
Et morsomt syn på en ellers vanlig torsdagmorgen kl. 10:00. Det hele ble åpnet med plankeskjæring og fortsatte med gode tilbud og kake til alle besøkende.
 
I tillegg er det verdt å nevne at Gausdal allerede har engasjert seg lokalt som sponsor på Betongpark Skate Tour som fant sted i skateparken på Vestsiden 19. august. 
Det synes vi er skikkelig kult. VELKOMMEN, GAUSDAL!
 

Stinn brakke på Waterhole

Fredag morgen kunne vi ønske velkommen til Waterhole valgdebatt, og til Magazinet hadde over 100 mennesker funnet veien for å høre politikerne våre diskutere handel i og utenfor sentrum, skjenketider og byutvikling.  Linn Kristin Djønne og Cato Martinsen fra Laagendalsposten ledet debatten, som til tider hadde god temperatur.  Vi tar ikke for hardt i når vi sier at de ulike partiene har høyst ulike syn på både sentrumshandel og skjenking.

I tillegg til alt dette har Wivi-Ann vært på åpningen av Storaas Pølsemakeri, som mange sikkert har sett ble behørig dekket av Laagendalsposten, og Tale og Wivi-Ann har også startet planleggingen av årets moteshow med Lions.

Alt i alt en svært aktiv og innholdsrik uke som virkelig har vært en kick-start på høstsesongen!
Uka oppsummert
Det var fullt hus og tidvis høy temperatur under Waterhole valgdebatt.
Vi ønsker Gausdal velkommen til Kongsberg!