Uka oppsummert

09.06.2023
Selv om det på ingen måte er "business as usual" nå like før Agenda, er det fortsatt en del andre ting vi sysler med om dagen.
Vekst i Kongsberg, KNF og Kongsberg Agenda går sammen om å kjøpe Mendo og Telia Crowd Insight.  Dette er to kraftfulle verktøy som gir verdifull innsikt.  Mendo registrerer omsetningen innen all varehandel i Kongsberg, mens Telia gir oss tall på hvor mange som besøker ulike arrangmenter i byen og hvor de kommer fra.  Begge verktøyene vil gi oss verdifull innsikt for å forbedre arrangementer, opplevelser og kommunikasjon av disse.  Onsdag morgen var Sverre, Irene og Tale på en aldri så liten opplæring i systemene.

Utviklingen av bysentrum er i stor grad politisk styrt. Gjennom politiske vedtak legges rammene for utviklingen og gjennom politiske satsingsområder løftes mulighetene fram til realisering! Torsdag var Irene med i medlemsmøte i Norsk Sentrumsutvikling som frem mot lokalvalget høsten 2023 arrangerer AKSJON BYPOLITIKK der de avdekker hvilket parti som på best måte prioriterer satsningsområder, og saker som vil gi en styrket utvikling av eget bysentrum.

Vekst i Kongsberg frokostmøte torsdag morgen ga Agenda ved Wivi Ann og Ragnhild fra Jazzen et innblikk i hvordan det er å jobbe med disse to forskjellige festivalene rett før det hele braker løs.  Begge forklarte litt om de ulike strategiene, og samarbeidet mellom Agenda og Jazzen.  Dette er to høyst ulike festivaler som bidrar til å bygge byens attraktivitet.
Uka oppsummert
Ragnhild Menes og Wivi-Ann fortalte om samarbeidet mellom Agenda og Jazzen på frokostmøtet torsdag morgen.