Uka oppsummert

02.06.2023
En innholdsrik uke er over, og vi skal bruke helgen til å samle krefter til innspurten til Kongsberg Agenda.

Tirsdag fikk vi et svært hyggelig besøk av ordfører Kari Anne Sand, Magnus Weggesrud og Anne Kristine Norman som er henholdsvis første- og andrekandidat for Senterpartiet til fylkestingsvalget i høst.  De ville høre om hvordan de best mulig kan jobbe for videre utvikling i Kongsberg, og hva næringslivet trenger fra politisk hold.  

Onsdag ettermiddag kunne vi ønske velkommen til årets selskapsmøte.  I tillegg til de formelle sakene som årsregnskap og budsjett, var det også valg til styret og valgkomiteen vår.  Etter mange års tjeneste gikk Geir-Aage Tveito ut av styret, og Trine Lunde og Henriette Storaas-Barsnes kom inn som nyvalgte representanter.  I valgkomiteen ble det også litt endringer.  Torstein Aakre gikk ut, og valgte Geir-Aage som sin etterfølger.  Så helt ferdig med KNF er ikke Geir-Aage enda.

Wivi-Ann og Irene hadde torsdag et møte med Kongsberg kommunes nyansatte bybonde, Elin Saatvedt, som blant annet skal jobbe for en grønnere by, økt lokalmatproduksjon, grønne, sosiale og inkluderende møteplasser samt økt leveranse mellom landbruk og befolkning. KNF vil etter hvert bli koblet på flere av disse punktene, og vi gleder oss!

Torsdag kveld koste vi oss i hagen med en liten forsommerfest, og avslutning for Daniel og Heidi som slutter hos oss etter Agenda.  I sol- og sommervær ble det både god mat, internt mesterskap i kubb og en aldri så liten quiz som Daniel hadde snekret sammen for anledningen :)  

Innimellom alt dette har det også vært styringsgruppemøte i Kongsbergskolen og årsmøte i ICC (International Chamber of Commerce).  Alt i alt en innholdsrik og variert uke!
Uka oppsummert
Vi har hatt besøk av Senterpartiet. 
Fv.: Berit Storfossene, Anne Kristine Norman, Wivi-Ann Bamrud, Magnus Weggesrud og Kari Anne Sand.
Torstein Aakre
Torstein Aakre gikk ut av KNFs valgkomite, og overlot plassen til Geir-Aage Tveito. Per Mikkelsen fortsatte som valgkomiteens leder.
Bybonden
Bønder i by'n! KNF skal samarbeide med bybonde Elin Saatvedt.
Sommerfest
Torsdag kveld storkoste vi oss med en ørliten sommerfest i hagen.