Uka oppsummert

26.05.2023
Etter hvert som vi nærmer oss uke 25, vil nok "Uka oppsummert" bli kortere og kortere lesning. Vil du vite hva vi driver med om dagen er det nok "På Agendaen denne uka" som gir det beste bildet ;)
Filming og fotografering til årets sommerkampanje foregår hele uka.  Tale lover at alt skal være klart til å komme på lufta 1. juni, og vi gleder oss stort til å se resultatet!

Torsdag var det klart for siste forum for bygg, anlegg og eiendom før sommeren. På agendaen sto blant annet Kongsberg sitt 400-års jubileum i 2024 og Kongsberg Agenda.  Laura Helene Slettbakk som er prosjektleder for 400-årsfeiringen, fortalte om planer og muligheter i forbindelse med jubileet.

Buskerud Næringshage skal gjennomføre forprosjektet "Fra jord til bord" som skal avklare muligheter, behov og rammer for hvordan det kan legges til rette for distribusjon og bruk av lokalprodusert mat i restaurantnæringen.  Mandag møtte Irene de andre som jobber med forprosjektet i et innledende møte på ordførerens kontor.  
Uka oppsummert
Ordfører Kari Anne Sand, Ragnhild Stølhaug og Hilde Garaas Grønhovd fra Buskerud Næringshage, Irene Hagen fra KNF og Solveig Storaas jobber sammen i forprosjektet "Fra jord til bord".
Travitude
Det er Sara og Ingvild fra Travitude Media som farter rundt og filmer og fotograferer til sommerkampanjen.