Uka oppsummert

24.02.2023
Det skjer mye om dagen, og kalenderne er stappfulle for de fleste av oss her på Kirketorget.
Mandag var en delegasjon fra Høyre på besøk i Kongsberg. De besøkte flere steder, og  når de ønsket mere informasjon om samhandlingen mellom næringsliv og utdanning så var det KNF ved Wivi-Ann som rigget et kort men effektivt program. Hans Petter Blokkum som leder styringsgruppa i Kongsbergskolen dro de overordnede linjene, før Fagskolens Eirik Hågensen og deretter Jørn Longva fra USN fulgte opp med hva studiestedene bidrar med inn i prosjektet.

Tale kan nå meddele at Minglemølla er i full drift! Finn veien til Mølla hver torsdag fremover, for nå er det mye gøy på programmet. Lurer du på hva som skjer i Kongsberg generelt? Det jobber vi med å synliggjøre hver eneste dag, og oversikten finner du blant annet her: Alle arrangementer - Kongsberg (www.kongsberg.no)

Vi får stadig nye medlemmer, og det er alltid kjekt å ta en innledende prat med de for å bli litt kjent, sjekke ut hva de er opptatt av og ikke minst avklare forventninger om hva vi kan bidra med som en del av medlemskapet.  Denne uken hadde Wivi-Ann besøk av  Yngve Håland, ny daglig leder på Byggmax på Numedalsveien.  Yngve er en fremoverlent og engasjert fyr som også driver Byggmax i Drammen, og som gleder seg til  bli bedre kjent i Kongsbergs næringsliv.  Etter en god prat, ble det tid til en rask hilserunde på huset hos oss for å bli litt kjent.  Han ble blant annet introdusert for Heidi som driver forum for bygg, anlegg og eiendomsom, som trolig blir en av de arenaene Yngve kommer til å engasjere seg i fremover.

Rekrutterer din bedrift om dagen? Da må du sende oss informasjon!  Vekst i Kongsberg jobber i disse dager med nye runder med omdømme- og rekrutteringskampanjer.  Bo- og Jobbe i Kongsberg går på lufta i uke 10, og en sentral del av kampanjen er den nye jobbportalen der alle bedrifter som rekrutterer for tiden synliggjøres.  Denne kommende kampanjerunden er en del av Vekst i Kongsberg sin økte satsing for å rekruttere ansatte og innbyggere til Kongsberg.

Torsdag fikk Sverre og Tale presentert siste løsningsforslag for årets sommerkampanje! Det gjøres en svært grundig jobb i år for å finne den aller beste løsningen for å trekke folk til Kongsberg i sommer. Organisk synlighet vs. betalt oppmerksomhet – Det er det store spørsmålet nå.
Uka oppsummert
Tale og Sverre traff mange flotte folk under USNs karrieredag.
Kampanje
Nå kjører Vekst i Kongsberg i gang med en ny kampanjerunde.