En uke med innholdsrikt program

13.01.2023
Denne uka dro vi til fjells for å planlegge våren i KNF (og jammen ble vi litt fete også :)
Men før vi dro avgårde på torsdag, så rakk vi å gjøre en del i lavlandet også.

Irene sørget for at julegatene/girlanderne ble tatt ned av Nettpartner og Kongsberg kommune. Helt mørkt blir det imidlertid ikke, da vi lar lysene i trærne stå på gjennom den mørkeste tiden, ca. ut februar.  

Planleggingen av årets Kongsberg Agenda er i full gang og tar mye tid for oss i KNF, og denne uken har Wivi-Ann hatt flere møter med samarbeidspartnere.  Quality Grand Hotel, Kongsberg Jazzfestival er noen av de som bretter opp ermene og bidrar til at vi skal doble arrangement og besøkende til Agenda i sommer. I reiselivsstrategien har vi et felles mål om å øke og utvikle arrangementskompetansen til aktørene her i byen, og det gjøres i praksis bla med tett og godt samarbeid og kompetansedeling. Vi gleder oss til å dele nyheter om arrangementene under Agenda etter hvert som det blir klart!

Vi er også i gang med planleggingen av årets sommerkampanje for Kongsberg! Vi har satt som mål å være mer frempå, så det er godt å kunne jobbe med dette allerede i januar. Torsdag denne uken vil det rulle ut en e-post for å se hvor mange som blir med på spleiselaget også i år. Har du ikke hørt noe og ønsker å bidra? Ja, da vet du hvor du finner oss?  Sommerkampanjen koordineres av KNF, men er et viktig samarbeidsprosjekt finansiert av det lokale næringslivet. 

Tirsdag morgen var kommunikasjonsforum samlet til en spennende prat om pressemeldinger med Ingvild Sedahl fra Kongsberg Innovasjon.  Ingvil har lang erfaring i kommunikasjonsfaget, og det manglet ikke på nyttige tips og triks fra henne.

Onsdag var vi, sammen med Fagskolen i Viken, ordfører Kari Anne Sand og Kongsbergregionen, vertskap for prominent besøk fra Indre Østfold kommune.  På agendaen sto besøk hos Fagskolen i Viken, lunsj hos ordfører Kari Anne Sand og presentasjoner av Kongsberg Næringsforum og Kongsbergregionen.  Som en mer eller mindre splitter ny kommune var delegasjonen nysgjerrige på hvordan vi jobber i Kongsberg, og ikke overraskende har vi mange felles oppgaver og utfordring. Vi håper gjestene våre hadde godt utbytte av dagen på Kongsberg. 

Torsdag og fredag tilbrakte vi på Blefjell.  Her planla vi mye av vårens aktiviteter og finjusterte strategien vår.  Av utenomfaglige aktiviteter sto aking, bålkos og svært hyggelige og latterfulle felles måltider :)
En uke med innholdsrikt program
Vi har lagt planer for våren, finpusset på strategien og ikke minst kost oss veldig denne uka.
IØ besøk
En hyggelig og innholdsrik dag med besøk fra Indre Østfold kommune. Fra v. Nils Ivar Pedersen (Fagskolen i VIken), Erik Unaas (koordinator for regionalt arbeid IØ), Trude Andresen (kommunedirektør IØ), Kari Anne Sand (ordfører i Kongsberg), Saxe Frøshaug (ordfører IØ), Gry Fuglestveit (ordfører i Notodden), Wivi-Ann Bamrud (KNF), Håvard Andresen (IØ Næringsutvikling) og Eirik Hågensen (Fagskolen i Viken).
Aking
Noen trenger kanskje å øve litt mer??