Stort engasjement på Merge'n Mix

10.11.2022
Tirsdag 8. november var det tid for Merge’n Mix 2022 på Quality Hotel Grand. Klokken 08.45 var 40 ulike bedrifter klare for speed-date.
De overordnede målene for dagen var å åpne dører for nye muligheter, nye samarbeidspartnere og kunder, samt å ha en spennende og annerledes dag.

Heidi hadde full kontroll på registreringen og ønsket de over 70 deltakerne hjertelig velkommen. I årets utgave var det også et betydelig antall bedrifter som hadde tatt turen til Kongsberg fra både Drammen og Notodden.

Tale og Daniel, som hadde kledd seg for en fartsfylt dag, stod klare med mikrofon for rask praktisk info før det var klart for å date.

Når tips på hvordan få den beste daten skulle deles ut, sendte de mikrofonen videre til Silje fra IDEA Kompetanse. Hun kom med verdifulle tips "daterne" kunne ta med seg inn i den kommende seansen.

Engasjementet var stort! Det var utveksling av ord fra første til siste stund, kun avbrutt en av sterk og klar stemme fra Tale som tok oppgaven med å holde seg til tidsskjemaet svært alvorlig.

Etter en matbit forlot fornøyde deltakere lokalet. Mange hadde knyttet nye kontakter og fått nye impulser. Noen har også i skrivende stund avtale date nummer to <3
Stort engasjement på Merge'n Mix
Stort engasjement og god stemning på årets Merge'n Mix.
Lagbilde
Før det var tid for lunsj, tok alle utfordringen med å stille opp for lagbilde på 20 sekunder med stor suksess.