Spis Ute-uka nærmer seg!

23.02.2024
Etter noen års pause blåser vi liv i «Spis Ute-uka» igjen. 
I mange andre byer er dette allerede et veletablert arrangement som gjennomføres med stor suksess år etter år.  Vi har et stort mangfold av serveringssteder her i byen, og det ønsker vi selvfølgelig at alle skal få oppleve.

I "Spis Ute-uka" får du servert kulinariske opplevelser fra store deler av verden pakket inn i et lavterskeltilbud og med en prislapp som er overkommelig for de aller fleste.  
 
10 av byens beste hoteller, restauranter og spisesteder i Kongsberg har i år gått sammen om «Spis Ute-uka» konseptet, og tilbyr minst én rett på menyen sin til kr. 150,- per person (drikke kommer i tillegg).  
Responsen blant publikum har til nå vært utelukkende positivt. Dette blir nok ei uke med liv og røre i byen skal vi tro engasjementet på Facebook hittil. I skrivende stund har over 1000 mennesker trykket at de er interesserte!
 
«Spis Ute-uka» går av stabelen mandag 26. februar og varer til og med lørdag 2. mars. Det er ikke tilfeldig at denne uka er lagt til uke 9 - da er det tross alt både vinterferie for mange, og ikke minst Kongsbergmarken.
Det er med andre ord all grunn til å bruke dagene i egen by til uka!
 
Gå inn på «Spis Ute-uka» på Facebook og klikk «interessert» eller «skal», så holder du deg oppdatert om arrangementet. Der finner du også oversikt over hvilke hoteller, restauranter og spisesteder som deltar.  
Spis Ute-uka | Facebook
 
Hvis du ikke er på nett, så ta deg en tur ut i byen og se etter «Spis Ute»-logoen.
 
Bon appétit og nyt vinterferien til uka!
Spis Ute-uka nærmer seg!
Det er "Spis Ute-uka" hele neste uke! Prøv noe nytt for 150,- kroner på et av byens mange spisesteder!

Her ser du hvem som er med på Spis Ute-uka | Facebook