Sommersesongen så smått i gang

12.05.2021
Vi som jobber med reiselivs- og besøksnæringen i Kongsberg er godt i gang med å rigge oss for å ønske sommergjester velkommen til Kongsberg i trygge og smittevernvennlige rammer.
Arbeidet med å planlegge sommersesongen og markedsføringen av denne er i full gang. Vi håper selvsagt at mange også denne sommeren vil se på Kongsberg som et attraktivt sted å besøke, hvor unike opplevelser og vår stolte sølvverkshistorie står i fokus.

Noen av attraksjonene våre har holdt åpent gjennom vinteren, men nå som våren er her er det flere og flere som blir klare til å ta imot besøkende.
 

Tirsdag 18. mai åpner endelig sesongen i sølvgruvene igjen


Det ble pga. Covid-19 et noe amputert tilbud i fjor til tross for at Norsk Bergverksmuseum gjorde en flott jobb med å tilby alternative opplegg til de ordinære besøkene i sølvgruvene.

I år har de forberedt seg for en litt mer normal sesong, og gleder seg til å ta imot gjester både på aktivitetsplassen og i sølvgruvene. Fra åpningen 18. mai utvider også Norsk Bergverksmuseum sine  åpningstider for museet i sentrum.

Billetter med gruvetoget må fortsatt forhåndsbestilles, og du finner informasjon om billettbestilling, åpningstider og priser på Norsk Bergverksmuseum sin hjemmeside.