Siste frist for Agenda partnersignering før kick-off

30.11.2023
Ønsker din bedrift individuell oppfølging på programmeringen til Kongsberg Agenda, eksklusiv tilgang Kongsberg Agendas nettverk og/eller profilering?

Da bør dere inngå samarbeidsavtale med oss nå! 


Torsdag 7. desember, på tidenes første Agenda-partner kick-off, presenteres eksklusive nyheter, og ikke minst avsløres opplegget for årets inspirerende partnertur. Ønsker din bedrift å bli invitert? Da er det bare å signere partneravtale med Kongsberg Agenda, eller påbegynne prosessen innen den tid. 
 

Skreddersydde pakker

Det er tydelig at nasjonalt næringsliv har fått med seg Kongsberg Agenda. Vi opplever stor pågang og høy møteaktivitet med nye potensielle samarbeidspartnere. – Vi legger mye arbeid i å finne den rette pakka som gir rett verdi for hver samarbeidspartner, sier Tale Steiner, partneransvarlig i Kongsberg Agenda. – Det er helt avgjørende for oss at vi lykkes med å gi partnere den rette verdien tilbake for de ressursene de putter inn i teknologifestivalen.
 

Er du en av Kongsberg Agendas nye partnere og vil være med på kick-off?

Da må du ta kontakt med partneransvarlig Tale Steiner (tale@kongsbergagenda.no) eller daglig leder i KNF Wivi-Ann Bamrud (wivi-ann@kongsbergagenda.no) før 7. desember!
Siste frist for Agenda partnersignering før kick-off