Sett av dagene 21. - 24. juni 2023 i kalenderen din alledede nå!

08.12.2022
Holdt av tiden til Kongsberg Agenda i uke 25. Sammen skal vi bygge lokal stolthet, og bringe teknologibyen Kongsberg inn på den nasjonale scenen.
Nå oppfordrer vi dere til å bruke Kongsberg Agenda som en unik mulighet for å bygge og pleie nettverk. Du kan vise deg frem for nye kunder, samarbeidspartnere og knytte kontakt med nye leverandører og bruke møteplassen til å invitere med deg ansatte, gode kunder og samarbeidspartnere.
 

Norges viktigste møteplass

Kongsberg Agenda er Norges viktigste møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse. Her settes premisser for den nasjonale dagsorden,  og deltakerne inspireres til nyskaping, utvikling og endring med ambisjon om å bringe samfunnet fremover mot en mer bærekraftig verden.

I uke 25 er Kongsberg stedet for alle som vil lære, diskutere, påvirke og bidra til å skape løsninger på globale utfordringer på tvers av bransjer, kompetanseområder og politiske skillelinjer.

Kongsberg Agenda fyller byrommet og serveringsstedene med en rekke gratis seminarer, debatter, stands og aktiviteter myntet på alle aldersgrupper, det hele godt krydret med kulturopplevelser.

Mer info om oppdatert program sendes ut på nyåret. Følg våre kanaler så lenge! kongsbergagenda.no
Sett av dagene 21. - 24. juni 2023 i kalenderen din alledede nå!