På Agendaen - uka oppsummert i KNF

07.06.2024
7 arbeidsdager igjen til Agenda sparkes i gang, og temperaturen og spenningen er stigende!  I skrivende stund er det 260 enkeltarrangementer i programmet, og flere kommer. 

Sindre har startet!

Sindre Johnsgård (33) er ansatt som kommunikasjonsansvarlig for kongsberg.no i Kongsberg Næringsforum.  Han har allerede begynt hos oss. 

Frem mot Kongsberg Agenda skal han bidra inn mot markedsføring og kommunikasjon, før han starter opp med kongsberg.no og sosiale medier i KNF i august. Sindre liker tennis og foto, og har en mastergrad i strategisk ledelse fra USA. Han har jobbet med mye sosiale medier, og mange kjenner han kanskje best som @viewoftheviking (vi anbefaler å ta en titt). På Instagram har Sindre ikke mindre enn 102.000 følgere (!).

- Det blir utrolig spennende og lærerikt å starte i denne jobben. Jeg gleder meg, og har en viss ærefrykt, sier Sindre, fra kontoret på sin andre dag på jobb.
 

DNH-samling i Oslo

Wivi-Ann, Anette og Berit startet uka med en tur til hovedstaden, og til samling i Det Norske Handelskammerforbundet (DNH) som organiserer 14 handelskammere i Norge.  Det er viktig for oss av være en del av dette faglige felleskapet for å kunne tilby våre medlemmer gode handelskammertjenester. 

Det er alltid hyggelig å treffe kollegaer fra hele landet, og denne gangen var intet unntak.  Etter årsmøte, der Wivi-Ann ble valgt inn som varamedlem til styret, og et faglig program for henholdsvis de som jobber med handelskammertjenester og for lederne, samlet vi oss til en trivelig middag på Aker brygge.  Vi gleder oss allerede til neste gang vi treffer denne gjengen igjen!
 

Sluttspurten på kollegajakten!

Vi er på oppløpssida av rekrutteringsprosessen her på huset, og jakten på våre to nye kollegaer nærmer seg slutten. Tirsdag denne uken møtte de fire finalistene til 2. gangs intervju med Wivi-Ann, Linn og Anette.  Det er fire forskjellige, men utrolig dyktige, kompetente, kunnskapsrike og verdige kandidater vi nå sitter igjen med - noe som gjør jobben med å velge enda vanskeligere.
 
Neste uke skal derimot avgjørelsen tas, og vi gleder oss enormt til å kunne introdusere begge våre nye kollegaer for dere!
 

Kongsbergskolen

Samarbeidsutvalget i Kongsbergskolen har jevnlige møter for å følge opp status på de ulike prosjektene og satsningsområden, og for å informere hverandre om aktuelle saker som angår de andre.  Denne uken var det igjen tid for møte, og i tillegg til de vanlige sakene var det også et ekstra fokus på "fullføringsreformen i Videregående skole". Kristine Novak og Jorunn Hesjedal fortalte om bakgrunn og status på denne viktige reformen, som har som mål at flere skal fullføre videregående opplæring uansett alder og gjennomføringstid!
På Agendaen - uka oppsummert i KNF
Denne uka kunne vi ønske Sindre Johnsgård velkommen til oss i KNF!
DNH-samling
Mandag var det DNH-samling i Oslo. Wivi-Ann, Anette og Berit startet uka der.