På Agendaen - uka oppsummert i KNF

16.05.2024
Med snaue 5 uker igjen til Agenda OG en heftig rekrutteringsprosess for å finne våre to nye drømmekollegaer!  Ikke rart pila på pulsklokka bikker mot rødt om dagen.
Vi har fått nærmere 60 søkere på de to stillingene vi lyste ut. Det er utrolig gøy! Søkerne er utrolig godt kvalifiserte, med både lange utdannelser og mye erfaring.  Nå har vi en stor prosess foran oss, og ambisjonen er å komme i gang med intervjuer allerede neste uke. Vi har stor tro på at vi klarer å finne våre to nye drømmekollegaer i bunken som ligger på bordet nå!
 

Mens vi venter på de nye kollegaene fyller vi tomrommene med engasjerte ungdommer

Irene og de konseptansvarlige er endelig klare med ansettelsene av alle verter og aktivitetsledere til Kongsberg Agenda.  Nå gleder vi oss til å jobbe med flotte unge folk, og lage en fantastisk teknologifestival for både store og små sammen med dem!

Tirsdag morgen møtte Wivi-Ann opp i Magazinparken for å møte ASVO Meida.  Her skulle det filmes for Kongsberg 400, og Wivi-Ann var klar til å ta i mot jubileumsballen.  Den kaster hun selvfølgelig videre til Jazzen så snart Agenda er vel overstått:)  Resultatet av filmen, spør du?  Det finner du selvfølgelig her..

DayTwo er Kongsberg Agendas leverandør av design og digitale plattformer som web, app og arrangementsregistreringssystem. Day Two har kontorer i flere land. Onsdag denne uken møtte Sverre for første gangutviklerteamet, som vi har jobbet med i snart 3 år, fysisk for første gang. Workshopen for å ferdigstille årets leveranse ble avholdt på DayTwo’s kontorer i Oslo.

Anne Cecilie, Berit og Tale har brukt mye av uka på programarbeid.  Nå har vi rundet 170 forskjellige arrangementer i programmet, og fortsatt er det mange flere som er på vei til å bli registrert.  Det er stor variasjon i både innhold og format, og vi er helt sikre på at absolutt alle vil finne noe som fenger i løpet av de fire festivaldagene i uke 25.  Her kan du se hva som foreløpig står på menyen..
 

Vi koser oss litt også, da :)

Innimellom slagene har vi tatt oss litt tid til å nyte det nydelige været som har vært de siste dagene. Hver dag har vi kost oss med en liten morgenkaffe på trappa (som flere forbipasserende kanskje har notert seg), og utelunsj i hagen.  Noen har til og med klart å få noen fregner på nesa.
På Agendaen - uka oppsummert i KNF
Wivi-Ann ga alt når hun tok i mot jubielumsballen.
Utelunsj
Vi er så heldige som har den fine hagen vår på kontoret :)
Agenda-banner
Ikke lenge igjen nå... Vi viser frem hvem som står bak Kongsberg Agenda!