På Agendaen - uka oppsummert i KNF

26.04.2024
Under én uke til byjubiléet og kongebesøk, og snaut 8 uker til Kongsberg Agenda. Vi gleder oss vilt til begge deler :)
Det har vært en innholdsrik og hektisk uke.  Nå som det nærmer seg Agenda med stormskritt, så summer det i lokalene våre på Kirketorget.  Telefonene går varme i samtaler med partnere og arrangører, det er mye praktisk som skal være klart i bybildet og ikke minst skal mange gode budskap kommuniseres ut til hele landet.  

Men selv om Agenda tar stor plass om dagen, så har KNF en rekke andre oppgaver også.  Handelskammer, besøkskontor, forum og møteplasser skal driftes på en god måte. At vi har en spennende og variert arbeidshverdag er i hvert fall helt sikkert :)
 

Industrilederforum er engasjert i kommunens ve og vel

Kongsbergs attraktivitet er svært viktig for næringslivet.  Derfor møttes Industrilederforum forrige fredag for å få en orientering om det økonomiske situasjonen kommunen står i av kommunalsjef Jens Sveaass.  Naturlig nok var det spesielt fokus på skolestrukturen, gitt debatten som går høyt om dagen.
 

Nå har vi startet planleggingen av Kongsbergkonferansen

Kongsbergkonferansen er et samlingspunkt hvor alle vi som er opptatt av byen vår ser på hva vi har fått til de siste årene, og ikke minst hva er det er vi skal gjøre i tiden fremover for å skape et enda bedre samarbeid og fokusere på god utvikling. I år ser det ut som om konferansen blir avholdt i november, i tett samarbeid med kommunen på både administrativt og politisk nivå.  Alle  krefter må dra i samme retning for å skape engasjement og kraft.  Nærmere opplysninger om dag , sted og tid kommer så fort det er endelig avklart.  Har du innspill til temaer eller saker som bør diskuteres eller vises frem er det bare å ta kontakt!
 

Mange vil være med på å bygge Kongsberg Agenda

Vi skriver straks mai og det detter fortsatt inn forespørsler om partnerskap i Kongsberg Agenda i vår innboks!  Tale og Wivi-Ann hadde senest tirsdag morgen et intromøte med en helt ny, spennende og relevant partner.  En gjenganger er behovet for riktig og strategisk merkevarebygging – med Kongsberg Agenda som arena.
Som alle sikkert skjønner, så vokser Kongsberg Agenda i rekordfart!  Derfor har Linn og Wivi-Ann startet jobben med å se på den interne organiseringen for at vi på best mulig måte skal kunne håndtere det store fokuset som Kongsberg Agenda krever.
 

Hvordan "superbooste" din merkevare?

Torsdag morgen hadde Sverre invitert til kommunikasjonsforum.  Her kunne de fremmøtte høre Børge Sandengen fra DAYTWO snakke om strategier, tips og triks for å vinne kampen om oppmerksomheten.  Det var ikke flere til stede enn at vi fikk gode diskusjoner rundt bordet. Det er alltid spennende å høre hvordan andre tenker og jobber med kommunikasjon og markedsføring i sine bedrifter.
 

Stas med kongebesøk

Neste uke er det full bursdagsfeiring med kongen, og greier!  Da må vi jo sørge for at det ser riktig så pent ut hos oss, og derfor var det dugnad på torsdag (i regn og hagl...).  Nå mangler det bare litt blomster og fjas, så er vi klare for bursdagsfest om bare en liten uke :)
 

Er du en god forhandler?

Fredag morgen var det webinar om forhandlingsteknikker med advokat Sturla Vik-Vestly.  Rundt 40 personer var pålogget for å høre om hvordan man kan få mest mulig ut av forhandlingssituasjoner, og hvilke fallgruver man bør passe seg for.  På en liten time rekker man jo ikke mer enn å skrape overflaten, så derfor arrangerer vi én dags workshop 14. mai for de som har lyst til å gå litt mer i dybden på temaet.

 
På Agendaen - uka oppsummert i KNF
Torsdag sørget Linn og Anette for at det ser hyggelig ut foran huset vårt når kongen kommer :)
Børge Sandengen
Børge Sandengen fortalte om merkevarestrategier på Kommunikasjonsforum.
KA Partnere
Kongsberg Agenda har mange partnere - og flere vil bli med på teknologifesten!